menu
+30 210 9889421
ΛΟΝΔΙΝΟ 5ημ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ (P19)

ΛΟΝΔΙΝΟ 5ημ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ (P19)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 22, 24/12 ΜΕ SKY EXPRESS

ΑΠΟ 995 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 22, 24/12 ΜΕ SKY EXPRESS

ΛΟΝΔΙΝΟ ΟΞΦΟΡΔΗ ΣΤΡΑΤΦΟΡΝΤ

Γιορτές στη μητρόπολη του κόσμου!
5 ΗΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 22 & 24/
12

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

Πόσες πόλεις υπήρξαν πρωτεύουσες αυτοκρατοριών και πόσες διατήρησαν τη μεγαλοπρέπεια τους στο χρόνο εμπλουτίζοντας την με συστατικά φερμένα από τα πέρατα του κόσμου; Σίγουρα εκεί που τρέχει το μυαλό είναι στο Λονδίνο, το πολύχρωμο, πολύβουο, πολυπολιτισμικό, ξέφρενο, που παρασέρνει σε κάθε γωνιά του προσφέροντας μοναδικές μεθυστικές απολαύσεις. Η πρώτη φορά στο Λονδίνο είναι πλανεύτρα και όσες φορές στη συνέχεια και να το επισκεφτεί κανείς δεν μπορεί παρά κάθε φορά που το αφήνει να μη σκεφτεί πότε θα επιστρέψει. Πάντα μένουν εκκρεμότητες και πάντα θέλει κανείς να ξαναβιώσει όλη αυτή την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Τα μουσεία είναι αμέτρητα και οι συλλογές τους ανεκτίμητες, οι προτάσεις διασκέδασης χωρίς ανταγωνισμό, οι βόλτες ανάμεσα σε εντυπωσιακά μνημεία ανεξάντλητες, οι αγοραστικές επιλογές μοναδικές και όλα αυτά είναι το Λονδίνο και άλλα τόσα για τον καθένα. Το γραφείο σχεδίασε ένα ταξίδι στη μαγευτική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Λονδίνου προσφέροντας σας ένα  πρόγραμμα με πλούσια ξενάγηση στη μοναδική αυτή πρωτεύουσα, με επίσκεψη στο απίστευτα ενδιαφέρον Bρετανικό μουσείο με τις ελληνικές αρχαιότητες αλλά και με προτάσεις για εκδρομές και επισκέψεις και ελεύθερο χρόνο για να καλύψει κανείς τις προτεραιότητες του.

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

σχεδιασμένο από τους πιο έμπειρους διοργανωτές...

  • Απευθείας πτήσεις με την Sky Express
  • 4 διανυκτερεύσεις στο εξαιρετικό ξενοδοχείο 4* Park Plaza London Riverbank με πρωινό καθημερινά ( πάνω στο Τάμεση σε όμορφη τοποθεσία ,  απέναντι από το μουσείο Tate Britain, κοντά στο Ουεστμίνστερ. Το Μάτι του Λονδίνου, το Βρετανικό Κοινοβούλιο και το Μπιγκ Μπεν βρίσκονται σε μικρή απόσταση)
  • Πανοραμική ξενάγηση της πόλης
  • Επίσκεψη στην ελληνική πτέρυγα του Βρετανικού Μουσείου με τα μάρμαρα του Παρθενώνα
  • Εκδρομή ανήμερα τα Χριστούγεννα για γνωριμία με τη πανεπιστημιούπολη της Οξφόρδης και τη γενέτειρα του Σαίξπηρ, Στράτφορντ Απον Έιβον
  • Έμπειρος αρχηγός συνοδός του γραφείου μας

…εσείς το ξέρατε;

«Ουίλιαμ Σαίξπηρ»

Δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς άρχισε να γράφει ο Σαίξπηρ αλλά αναφορές της εποχής του και αρχεία παραστάσεων δείχνουν ότι κάποια από τα έργα του είχαν ανέβει στη λονδρέζικη σκηνή από το 1592. Οι βιογράφοι θεωρούν ότι η καριέρα του πρέπει να άρχισε μετά τα μέσα της δεκαετίας του 1580. Αργότερα ο Σαίξπηρ καθώς και όλη η θεατρική ομάδα στην οποία ανήκε, τελούσε υπό την εύνοια της βασίλισσας Ελισάβετ Α' της Αγγλίας. Συχνά έπαιζαν μπροστά στη βασίλισσα και την αυλή της τις μέρες των Χριστουγέννων ή άλλων εορτών. Ο Αρχιθαλαμηπόλος της Ελισάβετ ήταν ο ανάδοχός τους γι' αυτό και τους έλεγαν "οι Άνθρωποι του Αρχιθαλαμηπόλου" (The Lord Chamberlain's Men). Τα έργα του Σαίξπηρ εκτελούνταν μόνο από τους Lord Chamberlain's Men, οι οποίοι ήταν πλέον η κορυφαία θεατρική ομάδα του Λονδίνου.

Μετά το θάνατο της Ελισάβετ Α' το 1603, βασιλιάς της Αγγλίας ανέλαβε ο Ιάκωβος Α'. Όταν ο νέος βασιλιάς ήρθε στο Λονδίνο, ο Σαίξπηρ μαζί με άλλους εκλεκτούς ηθοποιούς και συγγραφείς της χώρας τον υποδέχτηκε στην είσοδο της πόλης. Ευτυχώς για τον Σαίξπηρ ο βασιλιάς Ιάκωβος αγαπούσε το θέατρο το ίδιο όπως κι η προκάτοχός του. Διανοούμενος ο ίδιος υποστήριζε τη φιλολογία και προστάτευε τις τέχνες. Δέκα μέρες μετά τη στέψη του ο βασιλιάς πήρε επίσημα υπό την προστασία του τον θίασο του Σαίξπηρ. Από τότε η θεατρική ομάδα μετονομάστηκε σε "οι Άνθρωποι του Βασιλιά" (The King's Men).

Αρκετά νομικά έγγραφα της εποχής καταγράφουν επενδύσεις και αγορές ακινήτων που έκανε ο Σαίξπηρ, γεγονός που πιστοποιεί πως στη διάρκεια αυτής της περιόδου κέρδισε αρκετά χρήματα. Αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι το 1597απέκτησε το New Place, το οποίο ήταν το δεύτερο μεγαλύτερο σπίτι στο Στράτφορντ. Το 1599, ο Σαίξπηρ και άλλα μέλη του θιάσου έχτισαν το δικό τους θέατρο στη νότια όχθη του ποταμού Τάμεση και το ονόμασαν Γκλομπ (Globe). Το 1608 ανέλαβαν επίσης το θέατρο Μπλακφράιαρς (Blackfriars).

Κάποια από τα έργα του Σαίξπηρ άρχισαν να δημοσιεύονται από το 1594. Το 1598, και καθώς είχε γίνει ήδη γνωστός, το όνομα του Σαίξπηρ άρχισε να εμφανίζεται και στα εξώφυλλα. Παρά την επιτυχία του ως δραματουργός, ο Σαίξπηρ συνέχισε να παίζει τόσο στα δικά του έργα όσο και σε έργα άλλων δραματουργών. Ο ποιητής και θεατρικός συγγραφέας Μπεν Τζόνσον τον αναφέρει στους ηθοποιούς που έπαιξαν σε δικά του έργα γι' αυτό και η απουσία του ονόματός του από τον κατάλογο των ηθοποιών που έπαιξαν το 1605 στο "Βολπόνε" έχει εκληφθεί από ορισμένους μελετητές ως ένδειξη ότι η καριέρα του Σαίξπηρ ως ηθοποιού πλησίαζε στο τέλος της. Ωστόσο αργότερα ο Σαίξπηρ εμφανίζεται ως ένας από τους κυριότερους ηθοποιούς σε έργα τα οποία ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή μετά το "Βολπόνε", αν και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με βεβαιότητα ποιους ρόλους έπαιξε.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Σαίξπηρ μοίραζε το χρόνο του μεταξύ του Λονδίνου και του Στράτφορντ. Το 1596, τη χρονιά πριν αγοράσει το New Place στο Στράτφορντ, ο Σαίξπηρ ζούσε στην ενορία της Αγίας Ελένης στο Μπίσοπσγκεϊτ του Λονδίνου, βόρεια του ποταμού Τάμεση. Μετακόμισε στην άλλη μεριά του Τάμεση, στο Σάουθγουορκ του Λονδίνου, το 1599, δηλαδή τη χρονιά που κατασκευάστηκε το θέατρο Γκλομπ. Το 1604 μετακόμισε και πάλι βόρεια του ποταμού, σε μία περιοχή με πολλά ωραία σπίτια βόρεια του Καθεδρικού ναού του Αγίου Παύλου. Εκεί νοίκιαζε δωμάτια από έναν Γάλλο Ουγενότο που κατασκεύαζε περούκες για κυρίες. Μετά το 1606 ο Σαίξπηρ έγραψε λίγα έργα και κανένα δεν αποδίδεται σ' αυτόν μετά το 1613. Πέθανε στις 23 Απριλίου του 1616 αφήνοντας πίσω του τη σύζυγό του και δύο κόρες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ημέρα 1η: Αθήνα– Λονδίνο

Πτήση για το Λονδίνο. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Το υπόλοιπο της ημέρας είναι ελεύθερο για την πρώτη γνωριμία με την πόλη. Το κέντρο είναι εύκολα προσιτό με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Οι δρόμοι στο κέντρο είναι στολισμένοι με ευφάνταστη έμπνευση και τα Χριστούγεννα παίρνουν μια φαντασμαγορική διάσταση. Η Picadilly circus και η Trafalgar square είναι σταυροδρόμια συνάντησης ανθρώπων από όλο τον κόσμο και αφετηρίες εξορμήσεων σε συναρπαστικούς προορισμούς. Μπορείτε να ανεβείτε τη Regent street και να μαγευτείτε από το διάκοσμο των βιτρινών των καταστημάτων και να φτάσετε στα εντυπωσιακά πολυκαταστήματα της Oxford street. Αν το επιθυμείτε κατευθύνεστε προς το Soho με τις εναλλακτικές του προτάσεις, τα πάμπολα εστιατόρια με γεύσεις από όλον τον κόσμο και τα κέντρα διασκέδασης  που καλύπτουν κάθε ενδιαφέρον. Γνήσια λονδρέζικη ατμόσφαιρα θα συναντήσετε και στο Covent Garden με τους καλλιτέχνες του δρόμου και τις αμέτρητες λύσεις για δώρα, ενώ μπορείτε να γευθείτε λονδρέζικες λιχουδιές. Εύκολα φτάνετε μέχρι το West End  τη θεατρική Μέκκα του Λονδίνου, στις μαρκίζες των θεάτρων αναγνωρίζετε διάσημους καλλιτέχνες. Κάθε πλατεία και δρομάκι της πόλης είναι σκηνικό ταινίας και εσείς αφεθείτε να σας συναρπάσει αυτή η μοναδική ευκαιρία να γίνετε οι πρωταγωνιστές της δικής σας λονδρέζικης ιστορίας. Οι ώρες φαίνονται λίγες για να χορτάσετε όσο περισσότερο Λονδίνο μπορείτε και εμείς σε αυτή την περιπέτεια θα είμαστε δίπλα σας και μαζί σας για την πιο σωστή καθοδήγηση.

Ημέρα 2η: Λονδίνο (ξενάγηση, Bρετανικό μουσείο)

Πρωινό και αναχώρηση για την ξενάγηση της βρετανικής πρωτεύουσας. Στην πανοραμική αυτή ξενάγηση θα περάσουμε από τα σημαντικότερα ορόσημα παγκοσμίως γνωστά. Θα περάσουμε δίπλα από το Hyde park και τους κήπους του Kensington με τα πασίγνωστα μουσεία, θα δούμε τα ανάκτορα του Buckingham εκεί που συχνά μαζεύεται ο κόσμος για να αντικρίσει τη λαοπρόβλητη βασιλική οικογένεια, θα περάσουμε από το αβαείο του Westminster εκεί που λαμβάνουν χώρα οι σημαντικότερες τελετές, το κτίριο του κοινοβουλίου και το σύμβολο του Λονδίνου το Big Ben που καθορίζει τη λονδρέζικη ακρίβεια και συνέπεια. Θα δούμε το περίφημο London Eye και το συγκρότημα θεάτρων και μουσείων στο South Bank, θα δούμε την πολυφωτογραφημένη London Bridge και τον παρακείμενο London Tower. Θα μπούμε στο City, το οικονομικό κέντρο της πόλης και έδρα της επιχειρηματικής δραστηριότητας, θα δούμε τον καθεδρικό του St Paul και θα περάσουμε από δρόμους με φημισμένες pub. Στη συνέχεια θα οδηγηθούμε στο Bρετανικό μουσείο έχοντας χρόνο για να περιηγηθούμε και φυσικά να θαυμάσουμε τους αρχαιοελληνικούς θησαυρούς. Το Βρετανικό Μουσείο, στο Λονδίνο, είναι ένα από τα μεγαλύτερα και διασημότερα μουσεία του κόσμου, ιδρύθηκε το 1753, διαθέτει συλλογή με πάνω από 8 εκατομμύρια αντικείμενα, σχετικά με την  αρχαιολογία, την τέχνη, και την πολιτιστική ιστορία. Περιλαμβάνει εκθέματα όπως η Στήλη της Ροζέτας, τα Γλυπτά του Παρθενώνα, και αιγυπτιακές μούμιες.

Πολλοί επισκέπτες θαυμάζουν τη Μεγάλη Αίθουσα (Great Court), με τον εντυπωσιακό γυάλινο θόλο της, ενώ το μουσείο χωρίζεται σε τμήματα ανά γεωγραφικές περιοχές και εποχές, όπως η Αρχαία Αίγυπτος, η Αρχαία Ελλάδα και Ρώμη, και η Ασία.

Για το υπόλοιπο της ημέρας υπάρχουν άφθονες επιλογές.  Μια θεατρική παράσταση, μια κρουαζιέρα στον Τάμεση, μια βόλτα στο Notting Hill ή στο Chelsey, χριστουγεννιάτικες αγορές στο Harrods ή στο Liberty, είναι κάποιες από τις λονδρέζικες απολαύσεις.

Ημέρα 3η: Λονδίνο ( εκδρομή στην Οξφόρδη και το Στράτφορντ )

Πρωινό και αναχώρηση για την εκδρομή μας στην Οξφόρδη και το Στράτφορντ. Η Οξφόρδη είναι μια ιστορική πόλη στην Αγγλία, γνωστή κυρίως για το πανεπιστήμιό της, το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, που είναι ένα από τα πιο διάσημα και παλαιότερα στον κόσμο. Το κέντρο της πόλης διαθέτει πανέμορφη αρχιτεκτονική, με τα κολλέγια να δεσπόζουν πάνω από πλακόστρωτα δρομάκια. Ο Πύργος Κάρφαξ παρέχει υπέροχη θέα της πόλης .Η Βιβλιοθήκη του Μπόντλιαν, με τις εντυπωσιακές συλλογές της, είναι άλλος ένας σημαντικός προορισμός. Το Μουσείο Ashmolean φιλοξενεί εκθέσεις από διαφορετικές χρονικές περιόδους και πολιτισμούς. Ο Κήπος του Πανεπιστημίου προσφέρει μια όαση ηρεμίας και όμορφες περιπατήσεις. Η Οξφόρδη είναι επίσης γνωστή για τα κανάλια της, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει τις βόλτες με τις βάρκες (punting). Η πόλη συνδυάζει την πλούσια ιστορία της με έναν ζωντανό και σύγχρονο χαρακτήρα, γεμάτο καφετέριες, καταστήματα και πολιτιστικές δραστηριότητες.

Το Stratford-upon-Avon είναι μια γραφική πόλη στην Αγγλία, γνωστή ως γενέτειρα του μεγάλου θεατρικού συγγραφέα William Shakespeare. Η πόλη βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Άβον και διατηρεί έναν αέρα εποχής με τα παραδοσιακά κτήρια της που χρονολογούνται από την εποχή των Τυδώρ. Στη πόλη βρίσκονται πολλοί σημαντικοί ιστορικοί χώροι, όπως η σπίτι του Shakespeare, το Anne Hathaway's Cottage (το σπίτι της συζύγου του) και η Holy Trinity Church, όπου ο Shakespeare βαφτίστηκε και κηδεύτηκε. Το Royal Shakespeare Theatre είναι ένας σύγχρονος θεατρικός χώρος που φιλοξενεί παραστάσεις του διάσημου δραματουργού και άλλων έργων. Οι δρόμοι είναι γεμάτοι γραφικά καταστήματα, παραδοσιακά παμπ και κομψά καφέ, ενώ οι αγορές προσφέρουν μια γεύση της τοπικής ζωής. Ο ποταμός Άβον προσφέρει ευκαιρίες για χαλαρές βόλτες και βόλτες με βάρκες. Τα πάρκα και οι κήποι του Stratford-upon-Avon, όπως οι Bancroft Gardens, είναι ιδανικά για πικνίκ και χαλάρωση. Το Stratford-upon-Avon είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός που συνδυάζει την πλούσια ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά με όμορφα φυσικά τοπία και ζωντανή ατμόσφαιρα.

Ημέρα 4η: Λονδίνο ( μέρα ελεύθερη)

Πρωινό και μέρα ελεύθερη για να επισκεφθείτε ένα από τα μουσεία της πόλης. Το Λονδίνο είναι πλούσιο σε πολιτιστική κληρονομιά και φιλοξενεί αρκετά από τα σημαντικότερα μουσεία του κόσμου. Αυτά τα μουσεία δεν είναι μόνο τουριστικά αξιοθέατα αλλά και χώροι μάθησης και έρευνας που αντανακλούν την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό της Βρετανίας και του κόσμου. Κάποιες προτάσεις είναι η Εθνική Πινακοθήκη (National Gallery) που βρίσκεται στην Τραφάλγκαρ Σκουέρ και φιλοξενεί περισσότερους από 2.300 πίνακες, από τη Μέση Ανατολή έως τον 20ό αιώνα, περιλαμβάνοντας έργα μεγάλων καλλιτεχνών όπως ο Βαν Γκογκ και ο Μιχαήλ Άγγελος. Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας (Natural History Museum) το οποίο είναι διάσημο για τα εκθέματα δεινοσαύρων και τον εντυπωσιακό θόλο που αφιερώνεται στη γεωλογία. Περιλαμβάνει περίπου 80 εκατομμύρια αντικείμενα. Το Βικτώρια και Άλμπερτ Μουσείο (Victoria and Albert Museum) το οποίο εξειδικεύεται στις διακοσμητικές τέχνες και το σχεδιασμό, με μια συλλογή που καλύπτει περισσότερα από 5.000 χρόνια τέχνης, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή. Το Επιστημονικό Μουσείο (Science Museum) ιδρύθηκε το 1857 και προβάλλει σημαντικά επιτεύγματα στην επιστήμη, την τεχνολογία και την ιατρική. Περιλαμβάνει διαδραστικές εκθέσεις και πρωτότυπα αντικείμενα, όπως η μηχανή ατμομηχανής του Τζέιμς Γουάτ. Το Μουσείο Τέιτ Μόντερν (Tate Modern), το μουσείο αυτό είναι ένας ανακατασκευασμένος σταθμός παραγωγής ενέργειας και φιλοξενεί μια μεγάλη συλλογή σύγχρονης τέχνης, καθώς και προσωρινές εκθέσεις από διάσημους καλλιτέχνες.

Μια εξαιρετική πρόταση είναι να επισκεφθείτε την ιδιαίτερη αγορά του Camden. Το Camden είναι μια ζωντανή και πολυσύχναστη περιοχή στο βόρειο Λονδίνο, γνωστή για την εναλλακτική της κουλτούρα, τις αγορές και τη μουσική σκηνή. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των νέων και των καλλιτεχνών. Η Camden Market αποτελείται από διάφορες μικρότερες αγορές, όπως η Stables Market και η Camden Lock Market. Εδώ μπορείτε να βρείτε τα πάντα: από εναλλακτικά ρούχα και αξεσουάρ μέχρι vintage είδη και χειροποίητα κοσμήματα. Οι αγορές είναι επίσης γεμάτες με εστιατόρια και πάγκους φαγητού που προσφέρουν κουζίνες από όλο τον κόσμο. Η μουσική σκηνή του Camden είναι θρυλική. Ιστορικά φημίζεται για τους μουσικούς χώρους όπως το Electric Ballroom και το Roundhouse, όπου έχουν παίξει μερικές από τις μεγαλύτερες μπάντες και καλλιτέχνες. Οι παμπ και τα μικρά clubs της περιοχής προσφέρουν ζωντανή μουσική και είναι ιδανικά μέρη για να ανακαλύψεις νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες. Πρόκειται για ένα θησαυρό πολυμορφίας και δημιουργικότητας, κάνοντάς το έναν από τους πιο συναρπαστικούς προορισμούς στο Λονδίνο.

Ημέρα 5η: Λονδίνο- Αθήνα / Θεσσαλονίκη (πτήση επιστροφής)

Πρωινό και γεμάτοι έντονες συγκινήσεις αναχωρούμε για το αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής, δίνοντας ραντεβού για την επόμενη επίσκεψη στο Λονδίνο.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί χωρίς να παραλείπεται κάτι.

Ανήμερα 25/12 στο Λονδίνο και την ευρύτερη περιοχή δεν λειτουργούν τα μαζικά μέσα μεταφοράς και τα μουσεία, καταστήματα και περισσότερα εστιατόρια είναι κλειστά. Γι αυτό θα πραγματοποιήσουμε την ολοήμερη εκδρομή στην Οξφόρδη – Στράτφορντ για να γεμίσει όμορφα η μέρα μας.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ

Ταξίδι

Αναχώρηση

Ξενοδοχεία

Διατροφή

2κλ

1κλ

Φόροι

ΛΟΝΔΙΝΟ ΟΞΦΟΡΔΗ ΣΤΡΑΤΦΟΡΝΤ

22,24/12

4* με πρωινό

 

995

 

+400

+350

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση) : Απευθείας πτήσεις με Sky Express Airlines
  • Επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* PARK PLAZA RIVERBANK
  • Πρωινό καθημερινά
  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης/Φ.Π.Α.
  • Φιλοδωρήματα
  • Έμπειρο αρχηγό/συνοδό
  • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Είσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα εκτός από όσα αναφέρονται στα περιλαμβανόμενα
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στα προσφερόμενα ή αναγράφεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο
  • Φόροι Αεροδρομίων

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

  • Διαβατήριο που να είναι σε ισχύ τουλάχιστον μέχρι και την ημέρα της επιστροφής σας.

ΠΤΗΣΕΙΣ SKY EXPRESS

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

ΩΡΑ ΑΦΙΞΗΣ

1η μέρα

Αθήνα-Λονδίνο

10.25

12.25

5η μέρα

Λονδίνο-Αθήνα

13.25

19.00

.





Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

palmostravel_official

PALMOS TRAVEL

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 18:00
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE