menu
+30 210 9889421
ΚΕΪΠ ΤΑΟΥΝ & ΣΑΦΑΡΙ ΑΓΡΙΑΣ ΖΩΗΣ 9ημ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ (P13)

ΚΕΪΠ ΤΑΟΥΝ & ΣΑΦΑΡΙ ΑΓΡΙΑΣ ΖΩΗΣ 9ημ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ (P13)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 30/12

ΑΠΟ 2.745 € ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 30/12

Κέιπ Τάουν & Σαφάρι Άγριας Ζωής
Πρωτοχρονιά στο στολίδι της Νότιας Αφρικής – Table Mountain & Οινοποιεία

Απολαύστε τη φετινή Πρωτοχρονιά στην ομορφρότερη πόλη της Αφρικής και μία από τις πιο ενδιαφέρουσρες περιοχές του πλανήτη μας. Βιώστε τον ρυθμό της κοσμοπολίτικης πόλης με τις απέραντες ακτές, τους σημαντικούς ιστορικούς χώρους και τις εξαίσιες ημερήσιες εκδρομές σε εθνικό πάρκο άγριας ζωής, τα διάσημα οινοποιεία και φυσικά το Ακροτώρηριο της Καλής Ελπίδας. Μάθετε την ιστορία του Απαρντχάιντ και του ηγέτη Νέλσον Μαντέλα, αλλά και τη πολύχρωμη σκηνή νέων καλλιτεχνών στη συνοικία Bo-Kaap.

Ταξίδι ιδανικό για όσους αναζητούν: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΑΓΟΡΕΣ, ΦΥΣΗ

9 ημέρες από 2.745 € ΤΕΛΙΚΗ τιμή με την Turkish Airlines
Αναχώρηση: 30 Δεκεμβρίου 2024
με Έλληνα έμπειρο αρχηγό του γραφείου μας
*Εγγυημένη εορταστική αναχώρηση από Αθήνα & Θεσσαλονίκη*

 

Λίγα λόγια για το Κέιπ Τάουν

Το Κέιπ Τάουν είναι η ομορφότερη, η πιο ρομαντική και τουριστική πόλη της Νότιας Αφρικής. Η φυσική της θέση είναι εκπληκτική, κάτι το οποίο γνώριζαν καλά οι ντόπιοι κάτοικοι Khoikhoi, όταν αναφερόντουσαν στο Table Mountain, το πιο διάσημο οροθέσιο της πόλης, ως Hoerikwaggo – το βουνό στην θάλασσα. Ακόμη πιο εντυπωσιακό γεγονός είναι ότι η πόλη βρίσκεται δίπλα σε εθνικό πάρκο το οποίο επεκτείνεται στο μεγαλύτερο κομμάτι της χερσονήσου. Έτσι το πρωί μπορείτε να χαρείτε τους μπαμπουίνους και τις ζέβρες στο Cape Point, το μεσημέρι να φάτε θαλασσινά σε μπιστρό με θέα τον Ατλαντικό ωκεανό, το απόγευμα να τα τσούξετε στο δρόμο του κρασιού και τη νύχτα να διασκεδάσετε μέχρι το άλλο πρωί σε κλαμπ της Long Street. Και όλα αυτά σε μία κλασική Cape Town ημέρα…

Καθημερινό Πρόγραμμα

1η ημέρα: Αθήνα/ Θεσσαλονίκη – Πτήση για το Κέιπ Τάουν

Αναχώρηση από την Ελλάδα μέσω Κωνσταντινούπολης.

2η ημέρα: Κέιπ Τάουν, απογευματινή περιήγηση του V&A Waterfront – Πρωτοχρονιάτικο δείπνο

Μεσημεριανή άφιξη στο Κέιπ Τάουν. Yποδοχή από τον τοπικό μας συνεργάτη και μεταφορά στο ξενοδοχείο σας για τακτοποίηση και ξεκούραση. Το απόγευμα θα περιηγηθούμε στο κοσμοπολίτικο V&A Waterfront, που βρίσκεται η μαρίνα της πόλης. Η περιοχή αποτελεί την καλύτερη λύση να βιώσετε τις εορταστικές δράσεις με εικόνες από την ιδιαίτερη τοπική αφρικανική κουλτούρα και πολλά εντυπωσιακά υπαίθρια σόου. Πρόκειται για μια ασφαλή περιοχή όπου μπορείτε να περνάτε τον ελεύθερο σας χρόνο κατά τη διαμονή σας στο Κέιπ Τάουν. Το βράδυ θα απολαύσετε πρωτοχρονιάτικο Gala δείπνο στο ξενοδοχείο σας.

3η ημέρα: Κέιπ Τάουν, ξενάγηση της πόλης

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και ξεκινάτε για την εξερεύνηση του παγκοσμίου φήμης Table Mountain με τη μοναδική πανοραμική θέα του Cape Town. Στη συνέχεια θα γνωρίσετε την πανέμορφη γειτονιά του Bo-Kaap με τα πολύχρωμα γραφικά σπιτάκια όπου σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν. Αυτή η πολυπολιτισμική περιοχή ήταν παλαιότερα γνωστή ως Quarry Malay και είναι γνωστή για τα έντονα χρωματιστά σπίτια της, τα οποία αποτελούν αρχιτεκτονική απόλαυση. Χρονολογείται από τον 18ο αιώνα και χαρακτηρίζεται από ζωντανά μονοκατοικίες και διώροφα σπίτια και ρομαντικούς λιθόστρωτους δρόμους. Σε όλη τη Νότια Αφρική, το Bo-Kaap είναι μία από τις πιο πολύχρωμες και ιστορικά μοναδικές γειτονιές. Ακολούθως αναχωρείτε για το Signal Hill, που θεωρείται από πολλούς η καλύτερη τοποθεσία για να δεις το ηλιοβασίλεμα στο Κέιπ Τάουν. Έπειτα προτείνουμε να πάτε σε κάποιο εστιατόριο στο παραλιακό μέτωπο της πόλης του Cape Town που σφύζει από ζωή, για μια καλύτερη γνωριμία με τη νυχτερινή ζωή της πόλης.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

4η ημέρα: Κέιπ Τάουν, Ακρωτήρι της Καλής Ελπίδας και γεύμα

Πρωινό. Αναχώρηση για την εκδρομή στη χερσόνησο κατά την οποία, θα δείτε τα βασικότερα αξιοθέατα έως το άκρο του Ακρωτηρίου της Καλής Ελπίδας. Πρώτη στάση είναι ο Κόλπος Χάουτ, μια παραθαλάσσια πόλη περίπου 20 χιλιόμετρα από το Κέιπ Τάουν. Από το λιμάνι, και αν το επιτρέπει ο καιρός, θα επιβιβαστείτε σε ταχύπλοο για το κοντινό Νησί Ντούικερ, μια βραχονησίδα όπου ζουν χιλιάδες φώκιες, θαλασσοπούλια και κορμοράνοι. Υπάρχει επίσης πιθανότητα να δείτε λευκούς καρχαρίες να κυκλώνουν το νησί για τροφή.  Στη συνέχεια, θα οδηγήσετε κατά μήκος της λεωφόρου της Κορυφής Τσάπμαν προς το Ακρωτήριο της Καλής Ελπίδας. Η Κορυφή Τσάπμαν είναι ένα βουνό που καταλήγει στον Ατλαντικό, στη δυτική πλευρά της χερσονήσου. Θα επισκεφθείτε επίσης το Κέιπ Πόιντ στο νοτιοανατολικό άκρο της χερσονήσου. Επόμενη στάση είναι η γραφική Σάιμονσταουν, μια πόλη με βρετανική αποικιακή αρχιτεκτονική του 19ου αιώνα, η οποία σήμερα φιλοξενεί τη ναυτική βάση της Νότιας Αφρικής. Η πόλη ονομάστηκε από τον πρώτο ολλανδό κυβερνήτη της Αποικίας του Ακρωτηρίου, Σάιμον βαν ντερ Στελ, και είναι γνωστή για τη ρομαντική της ατμόσφαιρα. Στην Παραλία Μπόουλντερ, με τα κρυστάλλινα τυρκουάζ νερά, θα δείτε τους χαριτωμένους αφρικανικούς πιγκουίνους που ζουν εκεί, ενώ τα ήρεμα νερά την καθιστούν ιδανική για κολύμπι. Έπειτα, θα απολαύσετε γεύμα σε τοπικό εστιατόριο με υπέροχη θέα στη θάλασσα και τα γύρω βουνά. Η ημέρα θα κλείσει με επίσκεψη στους Βοτανικούς Κήπους Kirstenbosch, όπου θα θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά του τοπίου.

5η ημέρα: Κέιπ Τάουν, δρόμος του κρασιού & οινοποιεία και γεύμα

Πρωινό και οδική αναχώρηση για την πανέμορφη περιοχή Stellebosch, φημισμένη για τον δρόμο των κρασιών. Θα επισκεφθείτε τοπικούς αμπελώνες και θα θαυμάσετε υπέροχες διαδρομές στις αμπελουργικές περιοχές της Νότιας Αφρικής. Θα δοκιμάσετε μερικά από τα κορυφαία κρασιά σε συνδυασμό με τυριά, ελιές και σοκολάτα.

6η ημέρα: Κέιπ Τάουν, Σαφάρι άγριας ζωής στην Aquilla

Πρωινό. Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στην Αφρικανική άγρια φύση. Γνωστό για το εξαιρετικό του service και την μοναδική του ενέργεια, το Aquila Private Game Reserve προσφέρει κάτι περισσότερο από εμπειρίες στην άγρια φύση. Θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ένα ταξίδι περιπέτειας όπου θα γνωρίσετε την Αφρικανική φιλοξενία, κουλτούρα και πολιτισμό σε συνδυασμό με τα μεγάλα θηρία της άγριας αφρικανικής ζωής. Θα μεταφερθείτε μέσω μιας εντυπωσιακής διαδρομής έξω από την πόλη του Cape Town σε μια εντυπωσιακή περιοχή η οποία περιβάλλεται από άγρια βλάστηση. Άφιξη στο Aquila Private Game Reserve και ετοιμαστείτε για μια μοναδική εμπειρία safari. Πρόκειται για μια έκταση που φιλοξενεί ελέφαντες, λιοντάρια, λεοπαρδάλεις άγρια πτηνά και πολλά άλλα. Θα διασχίζετε το πάρκο με ένα τζιπ 4 x 4 μέσω του οποίου θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε την άγρια Αφρικανική φύση. Πρόκειται για μια εμπειρία ζωής η οποία θα σας μείνει αξέχαστη. Μετά το πέρας της διαδρομής, επιστροφή στο Cape Town.

7η ημέρα: Κέιπ Τάουν – Δείπνο στο θεματικό εστιατόριο GOLD

Πρωινό. Ελεύθερη μέρα να περιηγηθείτε μέσα στην πόλη και τις αγορές της. Εναλλακτικά προτείνουμε να μας ακολουθήσετε σε μια από τις προαιρετικές δραστηριότητες, όπως η επίσκεψη στο Robben Island, όπου ήταν φυλακισμένος ο Νέλσον Μαντέλα, να απολαύσετε μια πεζοπορία στο όρος Table ή να επισκεφθείτε τους Βοτανικούς Κήπους Kirstenbosch. Για τους πιο τολμηρούς μπορείτε να επιλέξετε τη μοναδική εμπειρία κατάδυσης σε κλουβί με το Μεγάλο Λευκό καρχαρία στην περιοχή Gansbaai ή την υδάτινη περιπέτεια Marine Big Safari, ιδανικά για την περίοδο του Ιανουαρίου. Το βράδυ θα απολαύσετε το δείπνο σας στο θεματικό εστιατόριο GOLD με αφρικάνικες γεύσεις, συνοδεία ζωντανής ψυχαγωγίας και djembe τυμπάνων.

8+9η ημέρα: Κέιπ Τάουν – Πτήση επιστροφής στην Αθήνα/Θεσσαλονίκη

Πρωινό. Το μεσημέρι θα μεταφερθούμε πίσω στο διεθνές αεροδρόμιο του Κέιπ Τάουν για να επιβιβαστούμε στην πτήση επιστροφής για την Ελλάδα μέσω Κωνσταντινούπολης. Άφιξη το επόμενο πρωί στην Ελλάδα, γεμάτοι υπέροχες εικόνες και αναμνήσεις.

Σημείωση: Για την καλύτερη διεκπεραίωση της εκδρομής, η σειρά του προγράμματος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί, χωρίς ωστόσο να παραληφθεί οτιδήποτε.


Τιμές και Παροχές

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΕΙΠ ΤΑΟΥΝ

9 μέρες/ 6 διανυκτερεύσεις
Από Αθήνα & Θεσσαλονίκη

ΤΕΛΙΚΗ Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
*SPECIAL PRICE*

Επιβάρυνση μονόκλινου

30 ΔΕΚ

 

SunSquare City Bowl

4* Superior

2.745

585

*Ένα ταξίδι… μια τιμή! Όλες οι τιμές μας είναι ΤΕΛΙΚΕΣ και ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ τους φόρους αεροδρομίων

Special Price - Ειδική τιμή ισχύει για κράτηση έως 60 ημέρες και για περιορισμένο αριθμό συμμετοχής, μετά η τιμή ανεβαίνει +100 € ανά άτομο

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση από και προς την Αθήνα και Θεσσαλονίκη με Turkish Airlines
  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων (695 € ανά άτομο)
  • Μία (1) αποσκευή και μία (1) χειραποσκευή ο έκαστος
  • Έξι (6) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο SunSquare City Bowl 4* superior
  • Πρωινό καθημερινά & γεύματα, σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Πρωτοχρονιάτικο Gala Δείπνο στις 31/12
  • Αποχαιρετιστήριο δείπνο στο διάσημο εστιατόριο GOLD με αφρικανική μουσική
  • Αναλυτικό καθημερινό πρόγραμμα περιηγήσεων, σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Όλες οι είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους & αξιοθέατα, σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Αγγλόφωνος τοπικός ξεναγός κατά τη διάρκεια των παραπάνω ξεναγήσεων
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & 24ώρο τηλέφωνο ανάγκης
  • Ατομική ταξιδιωτική ασφάλεια extra
  • ΦΠΑ

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
  • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα, Έξοδα προσωπικής φύσεως,

Σημείωση
Το πρόγραμμα εκτελείται με Έλληνα αρχηγό από 14 άτομα και πάνω. Σε περίπτωση μικρότερης συμμετοχής, το πρόγραμμα δεν ακυρώνεται και ισχύει η ίδια τιμή με τη συνοδεία μόνο των τοπικών αγγλόφωνων ξεναγών.

ΠΤΗΣΕΙΣ

Αεροπορικό δρομολόγιο

TK = Turkish Airlines

Ημερομηνία

Αριθμός πτήσης

Δρομολόγιο

Ώρες πτήσεων

30/12

ΤΚ 1846

Αθήνα – Κωνσταντινούπολη

21.35-00.20

30/12

TK 1882

Θεσσαλονίκη – Κωνσταντινούπολη

09.30-12.00

31/12

TK  44

Κωνσταντινούπολη – Κέιπ Τάουν

01.55-12.00

06/01

TK  45

Κέιπ Τάουν – Κωνσταντινούπολη  

17.15-05.35

07/01

TK 1881

Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη

08.20-08.40

07/01

ΤΚ 1843

Κωνσταντινούπολη – Αθήνα

08.10-08.40

*όλες οι ώρες είναι τοπικές και οι τελικές ώρες των δρομολογίων θα αποσταλούν με την παράδοση του ενημερωτικού

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

- Οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε ευρώ και ΤΕΛΙΚΕΣ

- Δεν απαιτούνται εμβόλια ή άλλου είδους προληπτική αγωγή

- Μετά την επιβεβαίωση της κράτησης και σε περίπτωση ακύρωσης θα υπάρχουν ακυρωτικά με βάση τους παρακάτω όρους

- Οι τιμές είναι υπολογισμένες με σημερινά ισχύοντα ναύλα. H όποια διαφοροποίησή τους, επιβαρύνει τους πελάτες

- Τα ξενοδοχεία δέχονται πληρωμές με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα ή μετρητά. ΠΡΟΣΟΧΗ! Όπως είναι διεθνώς καθιερωμένο και εφαρμόζεται στα μεγάλα ξενοδοχεία, κατά την τακτοποίηση διατυπώσεων στην άφιξη, ζητείται η πιστωτική κάρτα ή κατάθεση μετρητών για κάλυψη τυχόν έξτρα καταναλώσεων κ.ά. προσωπικών δαπανών (Mini Bar, τηλέφωνα από το δωμάτιο κλπ.). Βεβαίως, κατά την αναχώρηση επιστρέφονται οι τυχόν καταβολές μετρητών ή ακυρώνεται το απόκομμα της πιστωτικής κάρτας.

- Παραλαβή δωματίων: 15.00 & Παράδοση δωματίων: 11.00

- Παιδιά έως 12 ετών συνήθως δικαιούνται έκπτωση στον αεροπορικό ναύλο & πιθανώς και από το ξενοδοχείο - εξαρτάται από την πολιτική του εκάστοτε ξενοδοχείου

- Τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα δωμάτια με πρόσθετη κλίνη.

- Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αντικατάστασης των ξενοδοχείων με άλλα αντίστοιχης ή ανώτερης κατηγορίας σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή υπερκάλυψης δωματίων (overbooking)

- Οι τιμές των φόρων αεροδρομίων είναι βασισμένες στην τρέχουσα τιμή πετρελαίου

- Το τελικό κόστος των φόρων των αεροδρομίων θα επιβεβαιώνεται την ημέρα έκδοσης του αεροπορικού εισιτηρίου

- Οι τιμές συντάχθηκαν σύμφωνα με τις ισχύουσες ισοτιμίες νομισμάτων. Σε περίπτωση διαφοροποίησης των νομισματικών ισοτιμιών, αεροπορικών ναύλων ή τιμών ξενοδοχείων/ τοπικών φόρων, η εταιρεία φέρει το δικαίωμα αναπροσαρμογής της τελικής τιμής

Special Price

Η ειδική τιμή ισχύει για κράτηση & προκαταβολή μέχρι 60 ημέρες πριν την αναχώρηση και για περιορισμένο αριθμό συμμετοχής. Μετά την ημερομηνία, η τιμή του πακέτου ανεβαίνει +100 € ανά άτομο. Ενημερωθείτε αντίστοιχα.

 

Ταξιδιωτικά έγγραφα

Δεν απαιτείται βίζα για το ταξίδι σας στη Νότια Αφρική. Το διαβατήριό σας θα πρέπει να μη λήγει εντός 6 μηνών από την ημέρα άφιξης στον προορισμό. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν αρκετές κενές σελίδες στο διαβατήριό σας (για τυχόν θεώρηση βίζας ή/και εισόδου-εξόδου από την χώρα που επισκέπτεστε). Όσοι ταξιδιώτες είναι αλλοδαποί και δεν είναι κάτοχοι Ελληνικού διαβατηρίου, οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας που επιθυμούν να επισκεφθούν για να πληροφορηθούν για τις διαδικασίες έκδοσης βίζας (εφόσον αυτή απαιτείται). Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση προβλήματος, που παρουσιαστεί με τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα την ημέρα της αναχώρησής σας από δική σας ευθύνη.




Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

palmostravel_official

PALMOS TRAVEL

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 18:00
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE