menu
+30 210 9889421
ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ & ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ 9ημ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ (P2)

ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ & ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ 9ημ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ (P2)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 24/12

ΑΠΟ 1.995 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 24/12

Ελβετικές και Γαλλικές Άλπεις

8 διανυκτερεύσεις σε μία από τις πιο όμορφες και αριστοκρατικές πόλεις της Ελβετίας…το Μοντρέ

Ζέρματτ, Σαμονί, Λωζάννη, Κάστρο Σιγιόν , Γενεύη Γκρυγιέρ, Γκστάαντ, Κουρσεβέλ, Βέρνη
Ιντερλάκεν – Λουκέρνη

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η μέρα: Αθήνα – Ζυρίχη - Μοντρέ

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με AEGEAN για Ζυρίχη. Φθάνοντας, θα αναχωρήσουμε για το Μοντρέ μια από τις πιο όμορφες και αριστοκρατικές πόλεις της Ελβετίας. Ελεύθερος χρόνος στη Χριστουγεννιάτικη αγορά . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο EDEN PALACE AU LAC MONTREUX 4* σε standard δωμάτια ( https://www.edenpalace.ch/en/ ) . Δείπνο . Διανυκτέρευση .

2η μέρα: Στην καρδιά του Μον Μπλαν… Σαμονί και Μεζέβ!

Σήμερα θα επισκεφθούμε το παγκοσμίως γνωστό χιονοδρομικό κέντρο Σαμονί (Chamonix), το σήμα κατατεθέν του ορεινού τουρισμού. Με κοσμοπολίτικο αέρα, η γαλλική αυτή κωμόπολη είναι φωλιασμένη σε υψόμετρο 1.035 μέτρων στις πλαγιές του Λευκού Όρους (Μον Μπλαν / Mont Blanc), του ψηλότερου βουνού της Ευρώπης (4.807 μέτρα) και προσφέρει εκπληκτική θέα στις Άλπεις. Τα στενά δρομάκια με τα σαλέ, τα χαρακτηριστικής ομορφιάς ξύλινα κτίρια, τις μπουτίκ με τις επώνυμες φίρμες, τα γραφικά καφέ και τα παραδοσιακά εστιατόρια χαρίζουν στους επισκέπτες στιγμές χαλάρωσης, ενώ η βόλτα με το ψηλότερο τελεφερίκ της Ευρώπης θεωρείται κορυφαία εμπειρία.

Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το εξίσου φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο Μεζέβ (Megève), που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.100 μέτρων και διατηρεί αναλλοίωτη την απαράμιλλη γραφικότητά του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση

3η μέρα: Γκρυγιέρ - Γκστάαντ… Snow glam!

Σήμερα μας περιμένει η μικροσκοπική γραφική καστροπολιτεία Γκρυγιέρ, «πατρίδα» του ομώνυμου αγελαδινού τυριού. Μετά τη βόλτα και την επίσκεψή μας στο εργαστήριο παραγωγής γραβιέρας (εφ’ όσον είναι ανοικτό), θα συνεχίσουμε για το ξακουστό Ελβετικό θέρετρο Γκστάαντ με την απαράμιλλη γεωφυσική του ομορφιά. Κτισμένο σε υψόμετρο 1.050 μέτρων, βρίσκεται στο σημείο τομής τεσσάρων κοιλάδων, περιτριγυρισμένο από τις πανύψηλες βουνοκορφές των Άλπεων. Παραμένοντας πιστό στην παραδοσιακή ελβετική αρχιτεκτονική, το Γκστάαντ διατήρησε τη ρομαντική του ατμόσφαιρα. Εδώ και δεκαετίες προσελκύει διασημότητες και προσφέρει στους επισκέπτες του τις πιο σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις χειμερινών σπορ. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε τον περίπατό σας στους μικρούς πεζόδρομους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: Κάστρο Σιγιόν – Γενεύη - Λωζάννη

Πρωινή αναχώρηση για το μεσαιωνικό, ρομαντικό κάστρο του Σιγιόν όπου θα θαυμάσουμε - εξωτερικά - το κάστρο του πρίγκιπα Έρικ στην ταινία «Η Μικρή Γοργόνα», που βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στις όχθες της λίμνης Λεμάν.. Θα συνεχίσουμε για την κοσμοπολίτικη Γενεύη κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε κτίρια Διεθνών Οργανισμών, όπως του ΟΗΕ και του Ερυθρού Σταυρού, καθώς και το τεράστιο σιντριβάνι που αναβλύζει μέσα από τη λίμνη και αποτελεί, μαζί μ  ε το πολύχρωμο λουλουδιασμένο ρολόι, το σύμβολο της πόλης. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσετε στην παλιά πόλη με τα πλακόστρωτα δρομάκια, τις κουκλίστικες αντικερί, τα μικροσκοπικά βιβλιοπωλεία, τα πολυάριθμα εστιατόρια και καφέ. Ακολουθεί η υπέροχη πόλη - ζωγραφιά Λωζάννη, που είναι κτισμένη αμφιθεατρικά πάνω από τη λίμνη, ατενίζοντας τις βουνοκορφές των Άλπεων. Πεζοί, θα επισκεφθούμε το παλιό τμήμα της πόλης με τους φιδογυριστούς πεζόδρμους και τις μικροσκοπικές πλατείες, μέχρι να φθάσουμε στον γοτθικό Καθεδρικό ναό του 12ου αιώνα. Θα δούμε επίσης (εξωτερικά) το Ολυμπιακό Μουσείο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, που έχει εδώ την έδρα της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση .

5η μέρα: στις λίμνες του Ιντερλάκεν και την κουκλίστικη Λουκέρνη

Πρωινή αναχώρηση για το δημοφιλές και κοσμοπολίτικο τουριστικό θέρετρο Ιντερλάκεν, που βρίσκεται ανάμεσα στις λίμνες Τουν και Μπρίενζ, σε απόσταση αναπνοής από τον εντυπωσιακό και πάντα χιονισμένο ορεινό όγκο του Γιουνγκφράου (Jungfrau). Συνεχίζουμε για την κουκλίστικη Λουκέρνη, που είναι κτισμένη στις όχθες της λίμνης των τεσσάρων καντονιών. Άφιξη και περιήγηση στο καλοδιατηρημένο μεσαιωνικό κέντρο της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων το παλιό Δημαρχείο, τη χαρακτηριστική γραφική ξύλινη γέφυρα, το μνημείο του Λιονταριού κ.ά. Ελεύθερος χρόνος . Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση.

6η μέρα: Ανάβαση με τον οδοντωτό στο Αλπικό Ζέρματτ

Πρωινή αναχώρηση για μια ακόμα εκδρομή στις Ελβετικές Άλπεις. Ακολουθώντας μια πανέμορφη διαδρομή, ανεβαίνουμε μέχρι το σημείο από το οποίο θα επιβιβαστούμε στον οδοντωτό για να φθάσουμε στο «διαμάντι των Άλπεων», το παραμυθένιο Ζέρματτ, ένα από τα διασημότερα κέντρα αλπινισμού (σε υψόμετρο 1.620 μέτρων). Βρίσκεται στη σκιά της μονίμως χιονισμένης κορυφής του πολυφωτογραφημένου μεγαλειώδους βουνού Μάττερχορν (Matterhorn, 4.480 μέτρα), το σήμα κατατεθέν των Άλπεων και της Ελβετίας, στα σύνορα με την Ιταλία, το δε πυραμιδωτό του σχήμα είναι εξαιρετικά οικείο για έναν… νοστιμότατο λόγο: απεικονίζεται στο περιτύλιγμα της περίφημης ελβετικής σοκολάτας Toblerone. Χρόνος ελεύθερος για να περιπλανηθείτε στους μικρούς γραφικούς δρόμους και τα πέτρινα σοκάκια, μέσα από τα οποία ξεπηδούν κάποια παλιά καλοδιατηρημένα ξύλινα σπίτια. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το μουσείο Μάττερχορν (εφ’ όσον είναι ανοιχτό), αν σας ενδιαφέρει η ιστορία της κατάκτησης του βουνού από τους πρώτους ορειβάτες το 1865 και η τουριστική εξέλιξη της περιοχής από τις αρχές του 19ου αιώνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

7η μέρα: Γαλλικές Άλπεις, Κουρσεβέλ & Snow Elegance!!!

Διασχίζοντας σήμερα το πανέμορφο ολόλευκο τοπίο στη σκιά των ορεινών όγκων, κάνουμε μια ολοήμερη εκδρομή στο φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο Κουρσεβέλ (Courchevel), τη «βασίλισσα των Γαλλικών Άλπεων», που αποτελεί συνώνυμο της χλιδής και της πολυτέλειας, ιδιαίτερα τον χειμώνα. Η σημερινή μέρα μας προσφέρει εναλλαγές εντυπώσεων σε ατμόσφαιρα ειδυλλιακή, καθώς θα βρεθούμε μέσα σε περιβάλλον αριστοκρατικό και trendy, με πολλές απολαύσεις εντός και εκτός πίστας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

8η μέρα:… στην πρωτεύουσα Βέρνη

Πρωινή αναχώρηση για τη ρομαντική πρωτεύουσα της Ελβετίας, την πανέμορφη Βέρνη, που είναι κτισμένη σε μια καμπή του ποταμού Άαρ με φόντο τις Άλπεις. Κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας θα δούμε το Κοινοβούλιο, τον πύργο του ιστορικού Ρολογιού, τον επιβλητικό Καθεδρικό ναό, το παλιό Δημαρχείο και θα περπατήσουμε στους πεζόδρομους με τα μεσαιωνικά κτίρια. Επισκεφθείτε το πολυκατάστημα Loeb, αλλά και την Confisserie Tschirren για τις ωραιότερες σοκολάτες της Ελβετίας! Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

9η μέρα: Μοντρέ - Ζυρίχη , περιήγηση – Αθήνα

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Πρωινό και ελεύθερος χρόνος έως την αναχώρηση μας για την Ζυρίχη . Φθάνοντας, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την περίφημη λεωφόρο Μπάνχοφστρασσε, να περπατήσουμε στους κεντρικούς πεζόδρομους της Παλιάς Πόλης, να δούμε (εξωτερικά) την εκκλησία Φραουμύνστερ με τα εντυπωσιακά βιτρό του Σαγκάλ, τον Καθεδρικό ναό, το Δημαρχείο, τον Πύργο του Ρολογιού, τον λόφο του Λίντερχοφ, τις γέφυρες του ποταμού Λίματ και άλλα αξιοθέατα.. Ελεύθερος χρόνος και αναχώρηση για το αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση για την Αθήνα.

Σημειώσεις

  • Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι από τα αναγραφόμενα.
  • Οι προαιρετικές εκδρομές διοργανώνονται σε συνεννόηση με τον τοπικό πράκτορα και η εκτέλεσή τους εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετεχόντων καθώς και από τη διαθεσιμότητα / τιμή των πούλμαν
  • Τα τρίκλινα δωμάτια σε όλα τα ξενοδοχεία είναι, στην ουσία, δίκλινα με επιπλέον κρεβάτι. Συνήθως δεν είναι ιδιαίτερα άνετα και το επιπλέον κρεβάτι μπορεί να είναι μικρότερο από τα κανονικά ή καναπές ή πτυσσόμενο.
  • Τα δωμάτια παραδίδονται από το ξενοδοχείο συνήθως μεταξύ 14:00 - 16:00 και είναι στη διάθεση των ενοίκων έως τις 10:00 - 12:00 της ημέρας αναχώρησης (ανάλογα με την πολιτική του κάθε ξενοδοχείου)
  • Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.


ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 24 Δεκεμβρίου     ~     9  μέρες

Τιμή κατ΄ άτομο

Δίκλινο

1995

3ο άτομο έως 12 ετών

1595

Μονόκλινο

2595

+ Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, check point, parking, φόροι πόλεων, ταξιδιωτική ασφάλεια για ταξιδιώτες έως 75 ετών: 500 €

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ - ΖΥΡΙΧΗ - ΑΘΗΝΑ με απ΄ ευθείας πτήσεις της SWISS
  • Μια αποσκευή έως 23 κιλά και μία χειραποσκευή έως 8 κιλά
  • Οχτώ διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο EDENPALACEAULACMONTREUX4* σε standardδωμάτια με city view
  • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά και τέσσερα δείπνα συνολικά ( συμπεριλαμβανομένου του Χριστουγεννιάτικου δείπνου στις και του Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς )
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας
  • Δώρο αναμνηστικό του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, check point, parking, φόροι πόλεων, ταξιδιωτική ασφάλεια για ταξιδιώτες έως 75 ετών: 500 €
  • Είσοδοι σε μουσεία και λοιπά αξιοθέατα, καθώς και ποτά στο πακέτο της ημιδιατροφής / Χριστουγεννιάτικο δείπνο / Ρεβεγιόν
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
  • Ό,τι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κλπ.

ΠΤΗΣΕΙΣ

ΑΘΗΝΑ

ΖΥΡΙΧΗ

LX 1843       07:05 - 08:55

ΖΥΡΙΧΗ

ΑΘΗΝΑ

LX 1842       21:00 - 00:35

.


Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

palmostravel_official

PALMOS TRAVEL

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 18:00
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE