menu
+30 210 9889421
ΤΑΪΛΑΝΔΗ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ 13ημ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ (P2)

ΤΑΪΛΑΝΔΗ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ 13ημ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ (P2)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 21/12

ΑΠΟ 2.290 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 21/12

Ταϊλάνδη - Σιγκαπούρη
Πούκετ – Μπανγκόκ

Πρωτοχρονιά στη Σιγκαπούρη

Αναχώρηση : 21/12 - 13 μέρες / 10 διανυκτερεύσεις

TIPS

  • Πέντε διανυκτερεύσεις στο Πούκετ στο ξενοδοχείο GRAND MERCURE PATONG 5* στην Patong Beach
  • Τρεις διανυκτερεύσεις στην Μπανγκόκ στο ξενοδοχείο NOVOTEL SUKHUMVIT 20  4* Sup
  • Δύο διανυκτερεύσεις στη Σιγκαπούρη ειδικά πάνω στην παραμονή πρωτοχρονιάς με ένα από τα ωραιότερα show βεγγαλικών στον κόσμο.  Διαμονή στο ξενοδοχείο PARADOX MERCHANT COURT CLARKE QUAY 4* Sup., σε απόσταση μερικών μέτρων από την προκυμαία-κέντρο διασκέδασης Κλαρκ Κη (Clarke Quay)
  • Γύρος του Νησιού στο Πουκέτ εντός της τιμής  με επίσκεψη στο άγαλμα του γιγάντιου Βούδα και το ναό Βατ Τσαλόνγκ
  • Ολοήμερη εκδρομή στα νησάκια Πι Πι εντός της τιμής
  • Λεπτομερής ξενάγηση στα ελληνικά από τον τοπικό αντιπρόσωπό μας στην Μπανγκόκ με επισκέψεις στο υπέρλαμπρο βασιλικό παλάτι, στον ναό του Σμαραγδένιου Βούδα, στον ναό του Κεκλιμένου Βούδα και στον επιβλητικό Ναό της Αυγής, το ορόσημο της πόλης
  • Κρουαζιέρα στα κανάλια της Μπανγκόκ, απολαμβάνοντας μοναδικές εικόνες της εξωτικής πόλης
  • Έλληνας αντιπρόσωπος στην Ταϊλάνδη
  • Αγγλόφωνη Περιήγηση στην Σιγκαπούρη

Με έντονα τα στοιχεία της Αυτοκρατορίας, η Ταϊλάνδη αποτελεί τον ομορφότερο συνδυασμό φυσικού πλούτου, εξωτισμού, αγορών, παραθερισμού και ταξιδιωτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.
Η χώρα του μασάζ και των ανέσεων ξέρει να χαλαρώνει τους επισκέπτες της σε τέτοιο βαθμό, που μία επίσκεψη δεν είναι ποτέ αρκετή.
Επισκεφθείτε το παλάτι και τους εκπληκτικής ομορφιάς ναούς της Μπανγκόκ και θαυμάστε την τελειότητα της αρχιτεκτονικής τους.
Χαλαρώστε στο "Μαργαριτάρι του Νότου", το παραδεισένιο τροπικό νησί Πούκετ Σιγκαπούρη, η "Πόλη των λιονταριών", μια λιλιπούτεια, κοσμοπολίτικη και άψογα οργανωμένη νησιωτική

πόλη-κράτος της Νοτιοανατολική Ασίας, με εντυπωσιακό πολεοδομικό σχεδιασμό αρμονικής συνύπαρξης ιστορικών και σύγχρονων κτιρίων και με πανταχού παρούσα την τροπική βλάστηση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η μέρα: Αθήνα – Πούκετ

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το Πούκετ της Ταϊλάνδης.

2η μέρα: Πούκετ

Άφιξη στο τροπικό νησί του Ινδικού, το Πούκετ, που μας υπόσχεται αξέχαστες διακοπές. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση

3η μέρα: Πούκετ – Γύρος Νησιού , Μεγάλος Βούδας, Ναός Wat Chalong

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για μια αναγνωριστική γνωριμία με το νησί. Θα κάνουμε μια στάση στο  Karon Viewpoint, απ΄ όπου θα απολαύσουμε την υπέροχη θέα σε τρεις από τις πιο όμορφες παραλίες του δυτικού τμήματος του νησιού, τις Kata Noi, Kata Yai και Karon Beach, με τα σμαραγδένια νερά, αλλά και στις γύρω καταπράσινες βουνοπλαγιές.  Στη συνέχεια θα ανεβούμε στο λόφο με το γιγάντιο άγαλμα του Βούδα,  ένα από τα χαρακτηριστικά αξιοθέατα του νησιού με υπέροχη θέα. Στη συνέχεια θα σταματήσουμε για να επισκεφθούμε τον ιστορικό βουδιστικό ναό Τσαλόνγκ (Wat Chalong), τον πιο σημαντικό από τους 29 βουδιστικούς ναούς του Πουκέτ και θα περπατήσουμε στην γραφική Πόλη του Πουκέτ, βρίσκεται στη νοτιοανατολική πλευρά του νησιού, με τους βουδιστικούς και κινεζικούς ναούς, τα μεγαλοπρεπή αποικιακά κτίρια σινοπορτογαλικής αρχιτεκτονικής, τα εμπορικά καταστήματα, τα εστιατόρια, τα καφέ κλπ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Απόγευμα ελεύθερο.

4η μέρα: Πούκετ – Εκδρομή στα Νησάκι Πι Πι

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στα διάσημα νησάκια Πι Πι, ίσως τα πιο δημοφιλή τουριστικά όλης της χώρας που φημίζονται για τις εξωτικές παραλίες με τα σμαραγδένια νερά και τα ασβεστολιθικά βράχια που συνθέτουν ένα μοναδικό τοπίο. Τα δυο μεγαλύτερα νησάκια είναι το Πι Πι Ντον και το Πι πι Λε. Θα σταματήσουμε για κολύμπι σε κάποια από τις παραλίες των νησιών. Δεν θα παραλείψουμε να δούμε επίσης τη διάσημη παραλία Maya Bay όπου και γυρίστηκε η ταινία ‘Η Παραλία ‘ με τον Ντι Κάπριο. Επιστροφή στο Πούκετ και το ξενοδοχείο μας γεμάτοι με υπέροχες εικόνες. Διανυκτέρευση

5η, 6η  μέρα: Πούκετ

Ελεύθερες μέρες στο "Μαργαριτάρι του Νότου", για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε στις πανέμορφες παραλίες με την κατάλευκη άμμο, τους πανύψηλους κοκοφοίνικες και τα γαλαζοπράσινα νερά, να επιδοθείτε σε διάφορες δραστηριότητες, όπως καταδύσεις με μάσκα και αναπνευστήρα ή φιάλες σε βυθούς με πλούσιο υποθαλάσσιο κόσμο, τζετ σκι, ιστιοπλοΐα κλπ., να εξερευνήσετε την ενδοχώρα με την οργιώδη βλάστηση, να κάνετε σαφάρι με ελέφαντες ή βόλτα με σχεδία μπαμπού μέσα στην τροπική ζούγκλα, να επισκεφθείτε το πάρκο με τις πολύχρωμες πεταλούδες, να αγοράσετε όμορφα χειροτεχνήματα, ξυλόγλυπτα, κεραμικά, κοσμήματα κλπ. από τις τοπικές αγορές, να διασκεδάσετε στην πιο διάσημη παραλία του νησιού, την Πατόνγκ, με την έντονη νυχτερινή ζωή ή και να εκδράμετε στο περίφημο νησί του Τζέημς Μποντ (Κhao Phing Kan) στον ειδυλλιακό κόλπο Πανγκ Νγκα (Phang Nga), έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ταϊλάνδης από το 1974, όταν έγιναν εκεί τα γυρίσματα της ταινίας "Ο άνθρωπος με το χρυσό πιστόλι" με τον Ρότζερ Μουρ.

7η μέρα: Μπανγκόκ

Αφήνουμε πίσω μας το τροπικό νησί του Πουκέτ, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της χώρας την Μπανγκόκ, κτισμένη στις όχθες του ποταμού Τσάο Πράγια ή Μάε Νάμ (Μενάμ). Αποτελεί την 4η κατά σειρά πρωτεύουσα της χώρας, μετά από το Σουκοτάι, την Αγιούταγια και το Θόνμπουρι. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση. 

8η μέρα: Μπανγκόκ, Ξενάγηση πόλης, Κρουαζιέρα στα κανάλια

Η σημερινή ξενάγηση της πόλης θα ξεκινήσει από το υπέρλαμπρο βασιλικό παλάτι, το οποίο καλύπτει έκταση περίπου 220.000 τετραγωνικών μέτρων. Μέσα από τα λευκά του τείχη βρίσκονται πολλά κτίρια ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής, ναοί με επίχρυσους δράκους, αγάλματα θεοτήτων και τοιχογραφίες που θα σας αφήσουν άναυδους. Ακολουθεί επίσκεψη στον ναό του Σμαραγδένιου Βούδα, ο οποίος πήρε το όνομά του από το στολισμένο με σμαράγδια και άλλα πολύτιμα πετράδια άγαλμα του καθιστού Βούδα (από νεφρίτη) που βρίσκεται στο εσωτερικό του. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον τεράστιο ναό του Ξαπλωμένου Βούδα (Wat Pho), που στεγάζει το μήκους 45 μέτρων και ύψους 15 μέτρων χρυσό άγαλμα του Βούδα. Τέλος, θα δούμε τον επιβλητικό Ναό της Αυγής στις όχθες του Τσάο Πράγια, που αποτελεί ορόσημο της πόλης. Το απόγευμα θα κάνουμε μια κρουαζιέρα στα κανάλια της πόλης, τα περίφημα κλονγκς, τα οποία δημιουργήθηκαν από τον βασιλιά Ράμα, όταν αποφάσισε να ζήσει σε ένα νησί και έτσι η πρωτεύουσα Μπανγκόγκ να γίνει η "Βενετία της Ανατολής". Το θαυμαστό Μεγάλο Παλάτι και ο εκπληκτικός Ναός της Αυγής που είναι καλυμμένος με κομμάτια κινέζικης πορσελάνης, αποτελούν μερικές από τις εικόνες της εξωτικής πόλης που θα απολαύσουμε κατά τη διάρκεια της βόλτας μας με το πλοιάριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

9η μέρα: Μπανγκόκ, Ελεύθερη μέρα

Ημέρα ελεύθερη στη Μπανγκόκ και οι επιλογές σας αμέτρητες: βόλτες στην πόλη, αγορές ή ακόμα και συμμετοχή σε κάποια προαιρετική εκδρομή στον ποταμό Κβάι ή στην μεγάλη πλωτή αγορά Damnoen Saduak. Διανυκτέρευση.

10η μέρα: Μπανγκόκ - Σιγκαπούρη

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση για Σιγκαπούρη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, σε απόσταση μερικών μέτρων από την προκυμαία-κέντρο διασκέδασης Κλαρκ Κη (Clarke Quay). Διανυκτέρευση.

11η μέρα: Σιγκαπούρη, Περιήγηση πόλης

Μετά το πρωινό μας εεπιβίβαση στο πούλμαν και ξεκινάμε την περιήγηση στην πόλη βλέποντας τα  σημαντικότερα αξιοθέατά της,  Θα περάσουμε από την ιστορική Βουλή, το Ανώτατο Δικαστήριο και το Δημαρχείο. Θα σταματήσουμε στο πάρκο Merlion για να απολαύσουμε την εντυπωσιακή θέα στην Marina Bay. Ευκαιρία να τραβήξετε φωτογραφίες στο άγαλμα του Merlion, ένα πλάσμα της μυθολογίας που είναι εν μέρει λιοντάρι και εν μέρει ψάρι. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον ναό Thian Hock Keng, έναν από τους παλαιότερους βουδιστικούς-ταοϊστικούς ναούς της Σιγκαπούρης, φθάνοντας στην Chinatown. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στους Βοτανικούς κήπους για να επισκεφθούμε τον κήπο με τις Ορχιδέες, ο οποίος διαθέτει μια τεράστια έκθεση 60.000 φυτών ορχιδέας. Τελευταία μας στάση η Ινδική συνοικία με αρώματα γιασεμιού και μπαχαρικών. Το βράδυ απολαύστε ένα υπερθέαμα βεγγαλικών στον ουρανό της πόλης για την αλλαγή του χρόνου. Διανυκτέρευση.

12η μέρα: Σιγκαπούρη – Πτήση για Αθήνα

Check out από το ξενοδοχείο μας και υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο μέχρι τη μεταφορά στο αεροδρόμιο. Προαιρετικά προτείνουμε μια επίσκεψη στο νησάκι Σεντόζα,   Πτήση επιστροφής για Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

13η μέρα: Άφιξη στην Αθήνα


Σημειώσεις:
Οι ανωτέρω εκδρομές, ξεναγήσεις, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι από τα αναγραφόμενα  Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

 

Αναχώρηση  : 21/12 - 13 μέρες / 10 διαν/σεις

Τιμή κατ' άτομο

Για τις 10 πρώτες κρατήσεις

Δίκλινο

3ο άτομο έως 12 ετών

Μονόκλινο

 

2.290

2.100 €

3.200 €

+ Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων, ταξιδιωτική ασφάλεια για ταξιδιώτες έως 75 ετών: 900 €/άτομο

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης μέσω ενδιάμεσου σταθμού με TurkishAirlines
  • Εσωτερικές πτήσεις Πούκετ – Μπανγκόκ & Μπανγκόκ – Σιγκαπούρη με τοπικές Ταϊλανδικές αερογραμμές
  • Πέντε (5) διανυκτερεύσεις στο Πούκετ στο πολυτελές ξενοδοχείο GrandMercurePatong 5*
  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στην Μπανγκόκ στο ξενοδοχείο NovotelSukhumvitNo 20  4* Sup
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Σιγκαπούρη στο ξενοδοχείο Paradox Merchant Court Clarke Quay 4* sup.
  • Πρωινό στα ξενοδοχεία
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Ξενάγηση στα ελληνικά στη Μπανγκόκ από τον τοπικό Έλληνα αντιπρόσωπό μας
  • Στο Πούκετ υπηρεσίες Έλληνα αντιπροσώπου
  • Δύο εκδρομές στο Πούκετ εντός της τιμής και όχι προαιρετικές (Γύρος του Νησιού με επίσκεψη στο γιγάντιο Βούδα και το ναό Βατ Τσαλόγνκ και ολοήμερη εκδρομή στα Νησάκια Πι Πι )
  • Αγγλόφωνη ξενάγηση πόλης στην Σιγκαπούρη
  • Κόστος εισόδων στα επισκεπτόμενα μέρη, εάν και όπου απαιτούνται
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων, ταξιδιωτική ασφάλεια για ταξιδιώτες έως 75 ετών: 900 €/άτομο
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά και ό,τι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κλπ.

ΠΤΗΣΕΙΣ

με Turkish Airlines

21/12/24

TK1846

Αθήνα – Κων/πολη

21:05 - 23:40

22/12/24

TK 172

Κων/πολη – Πούκετ

02:00 - 13:40

01/01/25

TK 55

Σιγκαπούρη – Κων/πολη

23:35 - 05:10+1

02/01/25

ΤΚ1843

Κων/πολη – Αθήνα

08:05 – 08:30

.






Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

palmostravel_official

PALMOS TRAVEL

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 18:00
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE