menu
+30 210 9889421
ΘΡΑΚΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ -ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 4ημ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (P17)

ΘΡΑΚΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ -ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 4ημ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (P17)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 25-28/10 ME ΠΟΥΛΜΑΝ

ΑΠΟ 235 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 25-28/10 ME ΠΟΥΛΜΑΝ

ΘΡΑΚΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΣΜΙΝΘΗ - ΕΧΙΝΟΣ - ΞΑΝΘΗ - ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ - ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ - ΚΑΒΑΛΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣEIΣ: 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: 4 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 07:30 από ΑΘΗΝΑ, στάσεις στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και της ΛΑΡΙΣΑΣ και μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ, με την τελευταία μας στάση στην περιοχή της Μουσθένης θα τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Xρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πλατεία της Αγίας ειρήνης, σημείο αναφοράς της πόλης και στην πλακόστρωτη Ερμού με τα παραδοσιακά < ΤΕΚΕΝΕΤΖΙΔΙΚΑ >. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μια ακόμη όμορφη εκδρομή ξεκινά. Θα γνωρίσουμε τη ΣΜΙΝΘΗ και τον ΕΧΙΝΟ, δυο χαρακτηριστικά χωριά των Πομάκων, αλλά και την πόλη της ΞΑΝΘΗΣ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τη λίμνη ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ και το ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ, πριν επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Δείπνο στο ξενοδοχείο και περίπατοι γνωριμίας στην πόλη, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ. Θα προσπεράσουμε το ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ και την ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, για να φθάσουμε στις ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ και τα Ελληνοτουρκικά σύνορα, όπου μετά τον απαραίτητο έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων, (ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ Ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ) θα φθάσουμε στην ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στην αγορά της πόλης και να δούμε το ΣΕΛΙΜΓΙΕ ΤΖΑΜΙ. Το τέμενος χτίστηκε με την εντολή του Σουλτάνου Σελίμ Β΄ από τον διάσημο Οθωμανό αρχιτέκτονα Μιμάρ Σινάν το διάστημα 1569-1575. Ο Σινάν θεωρεί το έργο αυτό ως το ωραιότερο έργο του. Σήμερα το μνημείο θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα μνημεία στην Ισλαμική αρχιτεκτονική. Ακολουθεί επίσκεψη στο ΚΑΡΑΓΑΤΣ, με το σιδηροδρομικό σταθμό της Γαλλικής εταιρείας, που στάθμευε το ΟΡΙΑΝ ΕΞΠΡΕΣ. Μετά το μεσημέρι πορεία επιστροφής για το ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Ακολουθεί δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με στάση - επίσκεψη στην πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ, στο ΛΙΤΟΧΩΡΟ για γεύμα προαιρετικά και σε καφέ της εθνικής οδού, στην περιοχή της Λαμίας, άφιξη το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

 

ΤΙΜΕΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ (ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ)

σε ΔίκλινοΕπιβάρυνση μονόκλινου3ο άτομο εως 12 ετών σε 3κλινο
235€ + 75€ 215€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο « ΑΝΑΤΟLIA » 3* στην πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.
  • Τρία πρωινά & τρία δείπνα.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φόρος διαμονής (ΤΑΚΚ).
  • Φ.Π.Α.
Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

palmostravel_official

PALMOS TRAVEL

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 18:00
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE