menu
+30 210 9889421
ΜΕΞΙΚΟ - ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ 12ημ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ (P19)

ΜΕΞΙΚΟ - ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ 12ημ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ (P19)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 28/10

ΑΠΟ 2.690 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 28/10

VIVA ΜΕXICO!
Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ

Η Μεγάλη Παρέλαση στο Μέξικο Σίτυ & το υπερθέαμα των τελετών στο Mixquic
Πόλη του Μεξικού, Κερέταρο, Σαν Μιγκέλ ντε Αγιέντε, Γουαναχουάτο, Τάσκο, Γκουερναβάκα

12 ΗΜΕΡΕΣ/ 9 ΝΥΧΤΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 28/
10

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ !!!!

Λίγοι προορισμοί στον κόσμο μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα ενδιαφέροντα του ταξιδιώτη και ανάμεσα τους σίγουρα το Μεξικό καταλαμβάνει μία από τις πρώτες θέσεις. Η μοναδική αυτή χώρα με την πανδαισία των χρωμάτων της και τους οργιώδεις ρυθμούς καταφέρνει να καλύψει τα ενδιαφέροντα γύρω από την αρχαιολογία με την πληθώρα των αρχαιολογικών χώρων των πολλών και διαφορετικών πολιτισμών που άκμασαν στην προκολομβιανή περίοδο. Προσφέρει αμέτρητες σελίδες τόμων που έχουν γραφτεί εξιστορώντας τα συνταρακτικά γεγονότα από την κατάκτηση από  τους Ισπανούς μέχρι και την περίοδο της ανεξαρτησίας. Ηρεμεί αλλά και προσφέρει δυνατότητες πρωτόγνωρων δραστηριοτήτων με την ποικιλομορφία της φύσης. Εντυπωσιάζει και προβληματίζει με τις δημιουργίες πρωτοπόρων και επαναστατικών καλλιτεχνών. Παρασύρει με τους μουσικούς ήχους σε ξέφρενους χορούς. Γεμίζει τα στομάχια με απρόσμενα γευστικά παντρέματα Κυρίως όμως συναρπάζει με τις ιδιαίτερες γιορτές όπου παντρεύονται μουσικές, γεύσεις, αρώματα, χρώματα. Μέσα από τις γιορτές αυτές ένας λαός που έχει σφυρηλατηθεί στο πέρασμα του χρόνου, εκφράζεται με έναν τρόπο που αψηφά τα όρια και δείχνει τα δόντια του ακόμα και στο θάνατο.

Το γραφείο μας σας καλεί να γνωρίσουμε μαζί τον τρόπο που οι Μεξικάνοι γιορτάζουν την ημέρα των νεκρών, τη μεγαλύτερή τους γιορτή, δίνοντάς σας την ευκαιρία να την ζήσετε με την άνεσή σας χωρίς ταλαιπωρίες και ξενύχτια. Με βάση λοιπόν την πρωτεύουσα θα επισκεφθούμε νεκροταφεία της περιοχής όπου οι ντόπιοι ζωντανεύουν στην καρδιά τους και τη σκέψη τους τους αγαπημένους που έχασαν, ενώ θα έχουμε και την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την παρέλαση που οργανώνεται στην πρωτεύουσα. Viva Mexico και viva la vida θα αναφωνήσουμε εκστασιασμένοι στο τέλος του ταξιδιού.

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*, 5* και ό,τι καλύτερο διαθέσιμο στην επαρχία
  • Ξενοδοχείο BARCELO στο ΜΕΞΙΚΟ Σίτυ
  • Με αφετηρία την πόλη του Μεξικού θα ζήσουμε ανεπανάληπτες στιγμές που προσφέρει η γιορτή των νεκρών
  • Επίσκεψη στο σπίτι της Φρίντα Κάλο και στο παλάτι των καλλιτεχνών όπου θα γνωρίσουμε κορυφαίες δημιουργίες των σπουδαίων Μεξικανών δημιουργών
  • Παρακολούθηση της παρέλασης της ημέρας των νεκρών
  • Επίσκεψη στο πιο ατμοσφαιρικό νεκροταφείο των περιχώρων της πρωτεύουσας
  • Βαρκάδα στο Σοτσιμίλκο για να γλεντήσουμε δίπλα στους ντόπιους
  • Επίσκεψη σε ένα από τα σημαντικότερα μουσεία του κόσμου, το μουσείο της Ανθρωπολογίας στην πόλη του Μεξικού
  • Διαμονή στο ατμοσφαιρικό Κερέταρο
  • Διαμονή στον αποικιακό θησαυρό Σαν Μιγκέλ ντε Αγιέντε
  • Εκδρομή στο Γουαναχουάτο, ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά κέντρα της χώρας.
  • Εκδρομή στην πόλη της άνοιξης την Κουερναβάκα και το γραφικό Τάσκο, την πόλη του ασημιού

εσείς το ξέρατε;

Dia de los Muertos!

Μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία

Η αγάπη ποτέ δεν πεθαίνει, αλλάζει απλά μορφή και κατοικεί για πάντα στις καρδιές μας. Με αυτή την πίστη οι Μεξικάνοι πιστεύουν ότι όσο θυμούνται τους νεκρούς τους κρατάν ζωντανούς και μια φορά τον χρόνο στρώνεται το μονοπάτι με τους κατιφέδες που οδηγεί τους νεκρούς στον κόσμο των ζωντανών και έτσι οι οικογένειες ξαναβρίσκονται και το χαίρονται χωρίς όρια .Αυτή είναι λοιπόν το νόημα της γιορτής ντια ντε μουέρτοςς που υμνεί τη ζωή, τους οικογενειακούς δεσμούς , τη μνήμη των προγόνων και όλα αυτά σε μια απίστευτα υποβλητική ατμόσφαιρα που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Η γιορτή αυτή αποδεικνύει περίτρανα ότι η ψυχή των μεξικανών δεν δαμάστηκε ουσιαστικά από καμία κατάκτηση αφού διακατέχεται ακόμα από τις πεποιθήσεις της προκολομβιανής περιόδου όπου ο θάνατος δεν ήταν και το τέλος. Το ταξίδι που σας προσφέρει τη δυνατότητα να ζήσετε τη μοναδική αυτή γιορτή στην πρωτεύουσα όπου οι εκδηλώσεις είναι ποικίλες χωρίς να χρειάζεται να ταλαιπωρείστε σε πολύωρες αναμονές και ολονύχτιες ταλαιπωρίες. Θα μπορέσετε έτσι να εισέλθετε στο νεκροταφείο και να δείτε τους τάφους διακοσμημένους με λουλούδια σεπασούτσιλ (κατιφέδες) και τους ανθρώπους να πίνουν, να τρώνε, να διασκεδάζουν, να στήνουν μια οικογενειακή γιορτή όπου τα παιδιά τρώνε ζαχαρωτά σε σχήμα νεκροκεφαλής και οι νέοι έχουν βαμμένα τα πρόσωπα τους με ευφάνταστα χρωματιστά σχέδια. Επίσης θα βρεθείτε στην πρωτεύουσα για να παρακολουθήσετε την παρέλαση με τα άρματα, τις κατρίνες, τους σκελετούς, μια ευκαιρία που συνήθως τα προγράμματα δεν παρέχουν.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ημέρα 1η: Αθήνα/Θεσσαλονίκη – Πόλη του Μεξικού

Αναχώρηση για την πόλη του Μεξικού μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

Ημέρα 2η: Πόλη του Μεξικού

Άφιξη στην πόλη του Μεξικού, πρωτεύουσα της χώρας. Η μεξικανική πρωτεύουσα είναι μια από τις πολυπληθέστερες πόλεις στον κόσμο, μοιάζει χαοτική αλλά δεν αφήνει αδιάφορο τον επισκέπτη μια και αποτελεί καλειδοσκόπιο της απίστευτα πλούσιας σε συγκινήσεις χώρας. Με την άφιξη μας ξεκινάμε να γνωρίζουμε τα σημεία που μας οδηγούν οι τεράστιες λεωφόροι της πόλης. Θα βρεθούμε στο συναρπαστικό ιστορικό κέντρο με τα κτήρια της αποικιακής περιόδου, επιβλητικά και ανάμεσα τους οι πολύβουοι δρόμοι. Θα γνωρίσουμε την κεντρική πλατεία , το σόκαλο , μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Γύρω της βρίσκονται ο καθεδρικός ναός και το προεδρικό μέγαρο και ανάμεσα τους τα ερείπια του μεγάλου ναού της πρωτεύουσας των Αζτέκων, της Τενοτσιτλάν. Το παρελθόν και το παρόν παντρεύονται στο Μεξικό και διαμορφώνουν την εθνική συνείδηση ενός λαού που περηφανεύεται για την ταυτότητα του. Περπατώντας στο κέντρο θα φτάσουμε μέχρι το παλάτι των καλών τεχνών για να θαυμάσουμε το εσωτερικό του και να μυηθούμε στην τέχνη των μεγάλων τοιχογράφων του Μεξικού. Θα συγκινηθούμε από την τόλμη και την επαναστατική ορμή που αποπνέουν τα έργα του Ριβέρα, του Ορόσκο και του Σικέιρος. Στη  συνέχεια εγκατάσταση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 3η: Πόλη του Μεξικού (σπίτι της Φρίντα Κάλο, Σοτσιμίλκο)

Πρωινό και αναχώρηση για γνωριμία γωνιών της μεξικανικής πρωτεύουσας. Θα μεταφερθούμε στη γειτονιά του Κογιοακάν όπου βρίσκεται το φημισμένο σπίτι στο οποίο έζησαν την πολυτάραχη σχέση τους η Φρίντα και ο Ντιέγκο. Σήμερα είναι μουσείο, φιλοξενεί κάποια έργα της θρυλικής καλλιτέχνιδας, προσωπικά αντικείμενα, φωτογραφικό υλικό, ενώ ο κήπος είναι ιδιαίτερα φωτογενής. Μέσα στους τοίχους της κατοικίας αυτής βρίσκεται ένας άλλος κόσμος, ποιητικός και ατμοσφαιρικός. Στη συνέχεια θα φτάσουμε στην περιοχή του Σοτσιμίλκο. Η πόλη του Μεξικού είναι χτισμένη εκεί που παλαιότερα βρισκόταν μια λίμνη που είχε στο κέντρο ένα νησί, στο οποίο ίδρυσαν την πρωτεύουσα τους οι Αζτέκοι. Η λίμνη αποστραγγίστηκε αλλά έμειναν κάποια κανάλια , σε αυτά λοιπόν θα κάνουμε βαρκάδα με τις πολύχρωμες περατιέρες. Ένα πανηγύρι μπροστά μας, παρέες διασκεδάζουν με μουσική που παίζουν οι μαριάτσι  και άφθονη τεκίλα να ρέει.  Μετά τη διασκεδαστική αυτή εμπειρία επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 4η: Πόλη του Μεξικού - Κουερναβάκα - Τάσκο - Πόλη του Μεξικού

Πρωινό και αναχώρηση για μια ολοήμερη εκδρομή. Θα περάσουμε αρχικά το οροπέδιο του Μεξικού και συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην Κουερναβάκα. Όπως και οι περισσότερες πόλεις του Μεξικού έτσι κι αυτή χτίστηκε στο σημείο που ζούσε ένας λαός της προκολομβιανής περιόδου. Η πόλη χαρακτηρίζεται ως η πόλη της αιώνιας άνοιξης, λόγω του ευχάριστου της κλίματος σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Πολλοί την επέλεξαν ως κέντρο των διακοπών τους, αλλά και πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες είχαν εδώ την έδρα τους. Η πόλη είναι γεμάτη επαύλεις με εντυπωσιακούς κήπους. Στο ιστορικό κέντρο ξεχωρίζει ο ναός των Φραγκισκανών , τον οποίο θα επισκεφθούμε . Κοντά βρίσκεται και το παλάτι του Κορτες, του κατακτητή του Μεξικού. Κατόπιν κατευθυνόμαστε στο Τάσκο, την πόλη του ασημιού μια και η πόλη άκμασε λόγω των ορυχείων ασημιού. Η πόλη είναι ένα πολύ ωραίο δείγμα αποικιακής αρχιτεκτονικής. Λιθόστρωτα σοκάκια, εκκλησίες, μοναστήρια, σπίτια με κεραμοσκεπές, γραφικές πλατείες, συγκροτούν ένα αξιοθαύμαστο σκηνικό. Θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Σάντα Πρίσκα, δίπλα  βρίσκεται η τοπική αγορά και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να χαρούμε την πόλη. Επιστροφή στην Πόλη του Μεξικού. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 5η: Πόλη του Μεξικού (Ντία ντε Μουέρτος)

Πρωινό. Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε το Μουσείο της Ανθρωπολογίας, ένα από τα σημαντικότερα μουσεία του κόσμου. Αρχιτεκτονικά το μουσείο θεωρείται το αριστούργημα ενός πολύ σημαντικού Μεξικανού αρχιτέκτονα, του Πέδρο Ραμίρεζ Βάσκες. Το μουσείο φιλοξενεί έργα σημαντικών καλλιτεχνών ενώ ο προαύλιος χώρος είναι γεμάτος συμβολισμούς. Οι πρώτες αίθουσες φιλοξενούν εκθέματα σχετικά με την προϊστορική περίοδο και την εγκατάσταση των πρώτων λαών στην αμερικανική ήπειρο. Οι επόμενες αίθουσες είναι η κάθε μία αφιερωμένη σε κάποιον από τους σπουδαίους πολιτισμούς που άκμασαν στο Μεξικό την περίοδο πριν την άφιξη του Κολόμβου. Τα εκθέματα είναι εξαιρετικής σημασίας και η χωροταξία του μουσείου τα αναδεικνύει. Η αίθουσα των Αζτέκων ξεχωρίζει για δύο εκθέματα, το ημερολόγιο των Αζτέκων και το άγαλμα της Κοατλίκουε, τα οποία αποτέλεσαν και τον λόγο για την ίδρυση αρχαιολογικού μουσείου στην πόλη του Μεξικού. Στον επάνω όροφο του μουσείου υπάρχουν εκθέματα με λαογραφικό ενδιαφέρον , με πολλές πληροφορίες για τις διαφορετικές φυλές και τις συνήθειες τους. Η επίσκεψη στο μουσείο είναι μια εξαιρετική εμπειρία και εμείς θα αφιερώσουμε τον χρόνο που απαιτείται.  Η σημερινή μας ημέρα είναι αφιερωμένη στη σημαντικότερη γιορτή των Μεξικανών. Η ντία ντε μουέρτος σημαίνει ημέρα των νεκρών, πρώτη και δευτέρα Νοεμβρίου είναι το επίκεντρο της εορτής αλλά οι προετοιμασίες ξεκινούν πολλές ημέρες πριν. Το νόημα της γιορτής είναι οι οικογενειακοί δεσμοί και η αγάπη που συνδέει τα μέλη μιας οικογένειας αφού το βασικό πιστεύω είναι ότι όσο θυμάσαι τους νεκρούς συγγενείς σου αυτοί θα είναι πάντα δίπλα σου. Αυτή την ημέρα, λοιπόν, συμβαίνει κάτι μαγικό. Ανοίγει ένας διάδρομος καλυμμένος με κατιφέδες και ενώνει τον άλλον κόσμο με τον κόσμο των ζωντανών. Τον ακολουθούν οι νεκροί και τους οδηγεί στους ζωντανούς συγγενείς τους. Ο κόσμος πηγαίνει στα νεκροταφεία , στολίζει τους τάφους, φέρνει φαγητό και ξενυχτά με τους αγαπημένους που έχουν φύγει. Η ατμόσφαιρα είναι συγκινητική, υποβλητική, και αποπνέει το αίσθημα της στοργής και της αγάπης. Η ντία ντε μουέρτος είναι η γιορτή της αγάπης, της ζωής, της οικογένειας. Εμείς σήμερα θα επισκεφτούμε το πιο φημισμένο για την ημέρα νεκροταφείο της πόλης του Μεξικού και θα ζήσουμε από κοντά αυτή τη συγκλονιστική εμπειρία. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 6η: Πόλη του Μεξικού (παρέλαση ντία ντε μουέρτος)

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για να ζήσουμε την ατμόσφαιρα της γιορτής στην Πόλη του Μεξικού. Την ημέρα αυτή η σημαντικότερη εκδήλωση είναι η παρέλαση που γίνεται στο κέντρο της πόλης. Η παρέλαση αυτή διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια και συγκεντρώνει πολλούς θεατές. Όσοι συμμετέχουν στην παρέλαση φορούν ευφάνταστα κοστούμια και έχουν εντυπωσιακά μακιγιάζ. Πρωταγωνίστρια είναι η Κατρίνα, η πιο γνωστή φιγούρα της γιορτής. Η γιορτή έχει εμπνεύσει τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της χώρας και αυτοί έχουν δημιουργήσει πολλούς από τους χαρακτήρες της γιορτής. Το γραφείο μας ετοίμασε αυτό το μελετημένο πρόγραμμα για να μπορέσουμε τη συγκεκριμένη ημέρα να είμαστε στην πρωτεύουσα και να παρακολουθήσουμε την παρέλαση ενώ τα περισσότερα προγράμματα αυτή την ημέρα βρίσκονται μακριά από την πόλη του Μεξικού, χωρίς να έχουν κάτι ιδιαίτερο να δουν. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 7η: Πόλη του Μεξικού-Παναγία της Γουαδελούπης-Τεοτιχουακάν-Κερέταρο

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε με πρώτη στάση το σημείο που αποτελεί το σημαντικότερο προσκύνημα για τους Μεξικανούς, την Παναγία της Γουαδαλούπης. Στο σημείο που εμφανίστηκε η Παναγία σε έναν ιθαγενή χτίστηκε η πρώτη εκκλησία που έγινε ο ιερότερος χώρος του Μεξικού. Θα δούμε τον καινούργιο ναό και θα νιώσουμε τη θρησκευτική κατάνυξη των πιστών. Συνεχίζουμε για έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους του Μεξικού, το Τεοτιχουακάν. Σύμφωνα με τους Αζτέκους στο μέρος αυτό δημιούργησαν οι Θεοί τον κόσμο για αυτό όταν έφτασαν αιώνες μετά οι Αζτέκοι έδωσαν αυτό το όνομα. Το Τεοτιχουακάν υπήρξε σημαντικό αστικό κέντρο μέχρι τον 8ο μ.Χ αιώνα και επηρέασε όλους τους σύγχρονους του πολιτισμούς .Απόδειξη της μεγάλης ισχύος του είναι σήμερα οι τεράστιοι ναοί του. Εδώ, λοιπόν θα θαυμάσουμε και θα εντυπωσιαστούμε από τις διαστάσεις τους το ναό του Ηλίου και της Σελήνης, θα δούμε το ναό του Κετσαλπαπαλοτλ και θα περπατήσουμε την κεντρική λεωφόρο.

Αφού ανακαλύψουμε τα μυστικά των προκολομβιανών πολιτισμών θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας για το Κερέταρο. Η πόλη συμπεριλαμβάνεται στις πιο όμορφες και ζωντανές της χώρας και υπήρξε και το θέατρο δραματικών γεγονότων σχετικά με την έναρξη της μεξικανικής επανάστασης αλλά και αργότερα με την εκτέλεση του αυτοκράτορα Μαξιμιλιανού. Άφιξη, εγκατάσταση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 8η: Κερέταρο - Σαν Μιγκέλ ντε Αγιέντε

Πρωινό και ξενάγηση του Κερέταρο. Σήμερα θα σεργιανίσουμε τα πολύχρωμα δρομάκια της πόλης, θα δούμε το κυβερνείο, τις ζωντανές πλατείες, θα δούμε το νεκροταφείο με τα αγάλματα των ηρώων της μεξικανικής επανάστασης, το υδραγωγείο, την εκκλησία της Σαντα Κλάρα και τα μοναστήρια. Η πόλη θα είναι πια στολισμένη για την ημέρα των νεκρών και η βόλτα θα είναι πραγματικά απολαυστική. Συνεχίζουμε για ένα ακόμα διαμαντάκι του αποικιακού Μεξικού, το Σαν Μιγκέλ ντε Αγιέντε. Η πανέμορφη αυτή πόλη έχει προσελκύσει πολλούς ξένους που την έχουν επιλέξει ως τόπο κατοικίας τους. Στην κεντρική πλατεία στέκει αγέρωχος ο ναός του αρχαγγέλου Μιχαήλ, ενώ στους γύρω δρόμους, τα μαγαζάκια , τα εστιατόρια , τα καφέ, οι μουσικοί, γοητεύουν τους ταξιδιώτες. Μετά την πανέμορφη μας βόλτα πηγαίνουμε στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 9η: Σαν Μιγκέλ ντε Αγιέντε - Γουαναχουάτο - Σαν Μιγκέλ ντε Αγιέντε

Πρωινό και αναχώρηση για μια κοντινή εκδρομή στο Γουαναχουάτο. Θα κάνουμε μια πρώτη στάση για να δούμε την εκκλησία του Aτοτονίλκο που αποκαλείται και Καπέλα Σιστίνα του Μεξικού. Φτάνοντας στο Γουαναχουάτο μας εντυπωσιάζει αρχικά η γεωγραφία της περιοχής, καθώς είναι χτισμένο σε ένα φαράγγι. Η επίσης πανέμορφη αυτή πόλη αποτελεί σημαντικό πολιτιστικό κέντρο της χώρας και κάθε χρόνο φιλοξενεί το πολύ σημαντικό φεστιβάλ Θερβάντες. Θα δούμε το μνημείο του Πίπιλα ήρωα της επανάστασης για την ανεξαρτησία από τους Ισπανούς, το επιβλητικό θέατρο Χουάρες, το πανεπιστήμιο. το σπίτι όπου γεννήθηκε ο Ντιέγκο Ριβέρα, την παλιά σιταποθήκη , όπου έλαβαν σημαντικά γεγονότα της επανάστασης, το δρομάκι του φιλιού και άλλα. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στο Σαν Μιγκελ ντε Αγιέντε. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 10η: Σαν Μιγκέλ ντε Αγιέντε – Πόλη του Μεξικού

Πρωινό και αναχώρηση οδικώς για την πόλη του Μεξικού όπου θα φθάσουμε νωρίς το απόγευμα. Απόψε απολαύστε με τον αρχηγό σας μια βόλτα στην πανέμορφη πόλη και πίνοντας μία τεκίλα αναλογιστείτε όλες τις ταξιδιωτικές εμπειρίες που ζήσατε στο ταξίδι. Είναι βέβαιον πως θα αναφωνήσετε VIVA MEXICO!!!

Ημέρα 11η: Πόλη του Μεξικού

Ένα γεμάτο συγκινήσεις ταξίδι έφτασε στο τέλος. Μετά το πρωινό αναχώρηση για το αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής στη Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

Ημέρα 12η: Αθήνα/Θεσσαλονίκη

Άφιξη στην Αθήνα.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί χωρίς να παραλείπεται κάτι.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ

Τιμές BONUS PRICE

Ταξίδι

Διατροφή

Αναχ/ση

Διαμονή

2κλινο

1κλινο

Φόροι
Είσοδοι

VIVA MEXICO!

DIA DE LOS MUERTOS

12 ημέρες

HΒ

Ημιδιατροφή

28/10

4*, 5*

2.690

950

+990

(*) BONUS PRICE έγκαιρης εγγραφής για περιορισμένο αριθμό θέσεων και για όσο η τιμή εμφανίζεται στην ιστοσελίδα μας – ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): Πτήσεις με Turkish Airlines
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 5* & 4*
  • Ημιδιατροφή καθημερινά (συνδυασμός γευμάτων και δείπνων 3 πιάτων – set menu – στα ξενοδοχεία και σε τοπικά εστιατόρια)
  • Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα
  • Τέλη εισόδων (π.χ. Μουσεία)
  • Φιλοδωρήματα
  • Αχθοφορικά μιας αποσκευής κατ’ άτομο
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης/Φ.Π.Α.
  • Έμπειρο αρχηγό/συνοδό
  • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο
  • Φόροι Αεροδρομίων

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

  • Απαραίτητο το διαβατήριό σας με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημέρα εξόδου από τη χώρα προορισμού.

ΠΤΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

ΩΡΑ ΑΦΙΞΗΣ

28/10

Αθήνα – Κων/πολη

15:20

17:55

29/10

Κων/πολη – Μέξικο Σίτυ

02:25

08:15

07/11

Μέξικο Σίτυ - Κων/πολη

09:45

10:35*

08/11

Κων/πολη – Αθήνα

14:00

14:30

*Άφιξη την επόμενη μέρα



Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

palmostravel_official

PALMOS TRAVEL

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 18:00
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE