menu
+30 210 9889421
ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ – ΝΟΤΙΑ ΓΑΛΛΙΑ 6ημ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ (P29)

ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ – ΝΟΤΙΑ ΓΑΛΛΙΑ 6ημ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ (P29)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 22, 29/12

ΑΠΟ 699 € early booking

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 22, 29/12

ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ – ΝΟΤΙΑ ΓΑΛΛΙΑ !!!

6ημερη αεροπορική εκδρομή

Βενετία – Βερόνα – Μιλάνο – Μπέργκαμο – Λίμνη Κόμο – Λουγκάνο – Μονακό(Μόντε Κάρλο) – Νίκαια – Χωριά Προβηγκίας – Κάννες – Αιξ Αν Προβάνς – Μασσαλία

Αναχωρήσεις : 22/12 & 29/12

1η μέρα  : ΑΘΗΝΑ – ΒΕΝΕΤΙΑ – ΒΕΡΟΝΑ - ΜΙΛΑΝΟ (295km)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και ακολουθεί η πτήση μας για  την ΒΕΝΕΤΙΑ στις 06.45 με την VOLOTEA . Άφιξη στις 08.00 στο αεροδρόμιο MARCO POLO , επιβίβαση στο πούλμαν  και μεταφορά μας στο Τρονκέτο, από όπου θα επιβιβαστούμε στο βαπορέτο με προορισμό ην πόλη των Δόγηδων , την περίφημη Βενετία . Η γνωριμία μας με την πόλη θα ξεκινήσει από την πλατεία του Αγίου Μάρκου, όπου δεσπόζει η βασιλική του Αγίου Μάρκου και το περίφημο κωδωνοστάσιο. Θα περπατήσουμε κάτω από τις αψίδες που απλώνονται περιμετρικά της πλατείας και θα δούμε το Καφέ Φλοριάν, το παλαιότερο καφέ του κόσμου με τη γοητευτική ιστορική αύρα, όπου σύχναζε ο Καζανόβα, ο Έρνεστ Χέμινγουεϊ, ο Τσάρλι Τσάπλιν, ο Κλοντ Μονέ και πολλοί άλλοι. Θα διασχίσουμε τα στενά δρομάκια που ξεκινούν από την πλατεία και θα φτάσουμε στο Ριάλτο,  όπου κάποτε χτυπούσε η καρδιά του εμπορίου της Γαληνοτάτης. Θα ανεβούμε στην τοξωτή μαρμάρινη γέφυρα, θα βγάλουμε ινσταγκραμικές φωτογραφίες με φόντο το Κανάλ Γκράντε και θα επισκεφτούμε την υπαίθρια αγορά του Ριάλτο που ενέπνευσε τον Σαίξπηρ να γράψει τον “Έμπορο της Βενετίας”. Ελεύθερος χρόνος δίπλα σε κάποιο κανάλι για να πιούμε ένα καπουτσίνο ή να γευθούμε ένα εκλεκτό τζελάτο . Επόμενος σταθμός μας (για μία σύντομη περιήγηση) , το ιστορικό κέντρο της Βερόνα . Ένα από τα ομορφότερα μέρη της Ιταλίας όπου μπορείτε να περιπλανηθείτε στα γοητευτικά σοκάκια & στις γειτονιές, όπως η Veronetta, να περπατήσετε κατά μήκος του ποταμού ή στην Piazza Delle Erbe “πλατεία των βοτάνων” η οποία περιβάλλεται από υπέροχα μεσαιωνικά κτίρια και πύργους. Ακόμα και το σιντριβάνι στο κέντρο της πλατείας χρονολογείται από τον 14ο αιώνα, ενώ το ρωμαϊκό άγαλμα που το κοσμεί είναι του 380 μ. Χ. Αργά το απόγευμα αναχώρηση για τον τελικό μας προορισμό . Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας . Διανυκτέρευση.

2η μέρα  :  ΜΙΛΑΝΟ – ΚΟΜΟ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ (170km)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για το περίφημο Κόμο , μια μαγευτική πόλη που βρίσκεται στις όχθες της λίμνης Κόμο , μιας από τις πιο γραφικές και δημοφιλείς λίμνες της Ιταλίας. Το Κόμο προσφέρει έναν τέλειο συνδυασμό φυσικής ομορφιάς, πολιτιστικής κληρονομιάς και σύγχρονων ανέσεων. Χαθείτε στα στενά της παλιάς πόλης, απολαύστε την θέα από το La Dolce VIta και κάντε shopping  στα καλύτερα μαγαζιά της Ιταλίας . Συνεχίζουμε για το μαγευτικό Λουγκάνο . Το Λουγκάνο είναι η μεγαλύτερη πόλη της Ιταλόφωνης Ελβετίας, χτισμένη στις όχθες της ομώνυμης λίμνης και περιτριγυρισμένη από τις Άλπεις . Η Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, δημιουργεί ένα μοναδικό χειμερινό σκηνικό. Στην σύντομη περιήγηση μας , θα δούμε τον καθεδρικό του San Lorenzo , το μουσείο των Τεχνών και την εκκλησία Santa Maria degli Angioli . Προτείνουμε να γευθείτε μοναδικές λιχουδιές στις Χριστουγεννιάτικες αγορές . Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση.

3η μέρα  : ΜΙΛΑΝΟ – ΜΠΕΡΓΚΑΜΟ(προαιρετική εκδρομή 120km)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ακολουθεί η γνωριμία μας με την πόλη της μόδας και όχι μόνο…... Το Ντουόμο, η Γκαλερία Βιττόριο Εμμανουέλε, η Σκάλα είναι μερικά από τα αξιοθέατα που θα δούμε. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να περιηγηθούμε στην εξαιρετική  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ μπροστά από το Castello Sforzesco, στην οποία υπάρχουν  τα πάντα. Τοπικές λιχουδιές όπως panettone (ένα γλυκό χριστουγεννιάτικο ψωμί) έως χειροποίητα προϊόντα. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσουμε τον καπουτσίνο μας ή ένα εξαιρετικό γεύμα σε μία από τις τρατορίες της πόλης . Το μεσημέρι και για όσους επιθυμούν , θα υπάρξει προαιρετική εκδρομή στο  ξακουστό Μπέργκαμο, μία πόλη με δύο όψεις. Η κάτω πόλη μοντέρνα, με εντυπωσιακές πλατείες και  ενδιαφέροντα ιστορικά κτίρια, ενώ η Άνω πόλη μεσαιωνική, αλλά και αριστοκρατική που περικλείεται από  καλοδιατηρημένα ενετικά τείχη με λιθόστρωτα σοκάκια. Την Άνω πόλη θα την επισκεφτούμε με το γραφικό οδοντωτό τρενάκι(έξοδα εξ ιδίων) και θα έχουμε μαγευτική θέα όλης της πόλης από το Κάστρο Σαν Βιτζίλιο. Αφού ολοκληρώσουμε τις περιηγήσεις μας στο Άνω και στο Κάτω Μπέργκαμο,  αργά το απόγευμα θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση . Εορταστικό ΔΕΙΠΝΟ-ΡΕΒΕΓΙΟΝ στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση .

4η μέρα  :  ΜΙΛΑΝΟ – ΜΟΝΑΚΟ(ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ) – ΝΙΚΑΙΑ (325km)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για την νότια Γαλλία και το δεύτερο μικρότερο κρατίδιο του πλανήτη, το πριγκιπάτο του Μονακό. Θα ανέβουμε στον "βράχο" και στην παλιά πόλη, όπου δεσπόζει το Ωκεανογραφικό μουσείο που εμπλουτίστηκε από τη συλλογή του εξερευνητή των θαλασσών Ζακ Ιβ Κουστό. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον νεο-ρομανικής αρχιτεκτονικής Καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου, όπου βρίσκονται οι τάφοι της μακροβιότερης μοναρχικής δυναστείας όλων των εποχών στον κόσμο, της οικογένειας Γκριμάλντι. Σε περίοπτη θέση βρίσκονται τα μνήματα της πριγκίπισσας Γκρέις και του συζύγου της πρίγκιπα Ρενιέ Γ'. Η βόλτα μας θα ολοκληρωθεί στο παλάτι - μείγμα διαφόρων ρυθμών αρχιτεκτονικής. Νωρίς το απόγευμα , θα επισκεφθούμε το Μόντε Κάρλο. Γνωρίστε μαζί μας το πιο διάσημο Καζίνο του κόσμου και δοκιμάστε την τύχη σας στις υπέρλαμπρες αίθουσες, που ολοκληρώθηκαν υπό την αρχιτεκτονική επίβλεψη του Καρόλου Γκαρνιέ. Αν πάλι δεν συμπαθείτε τα τυχερά παιχνίδια, απολαύστε ένα δροσερό κοκτείλ ακούγοντας ζωντανή μουσική στο μπαρ του Café de Paris. Νωρίς το βράδυ , άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην Κοσμοπολίτικη Νίκαια . Διανυκτέρευση .

5η μέρα  : ΝΙΚΑΙΑ - ΤΟΥΡΕΤ – ΣΑΙΝΤ ΠΩΛ ΝΤΕ ΒΑΝΣ  (60km)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε την περιήγηση μας στη Νίκαια (Nice), την πρωτεύουσα της Κυανής Ακτής και ένα από τα πιο φημισμένα θέρετρα του κόσμου. Μεταξύ άλλων θα επισκεφθούμε την αγορά των λουλουδιών με τα παζάρια της, τον Καθεδρικό ναό , το Μέγαρο της Δικαιοσύνης και την Όπερα. Συνεχίζουμε με την διάσημη πλατεία Μασενά και ολοκληρώνουμε τον περίπατό μας στην οδό Ζαν Μεντεσάν, όπου βρίσκεται η Νοτρ Νταμ. Ελεύθερος χρόνος για τα ψώνια και τον καφέ μας και αναχώρηση για μία υπέροχη βόλτα στα χωριά της Προβηγκίας. Μετά από μια μαγευτική διαδρομή, φθάνουμε στο "χωριό της βιολέτας", το Τουρέτ, όπου μπορούμε να γευματίσουμε σε κάποιο από τα γραφικά του ταβερνάκια, όπως το Barbacane. Η μέρα μας ολοκληρώνεται με την επίσκεψη μας στο αριστοκρατικό χωριό-μεσαιωνική καστρούπολη Σαν Πωλ ντε Βανς (Saint-Paul-de-Vence) , μία πόλη χτισμένη πάνω σε λόφο. Θαυμάστε την μοναδική θέα προς τον κόλπο της Νίκαιας ή αλλιώς τον κόλπο των Αγγέλων. Περιπλανηθείτε στα στενά του σοκάκια με τα υπέροχα παλαιοπωλεία, αποδώστε φόρο τιμής στον Μαρκ Σαγκάλ, πιείτε το ρόφημά σας στο ιστορικό καφέ "Le Tilleul" και επισκεφθείτε το ίδρυμα Μεγκτ με την πλούσια συλλογή έργων επιφανών καλλιτεχνών μοντέρνας τέχνης. Μην παραλείψετε να δείτε τον πίνακα του Τιντορέτο, "η Αγία Αικατερίνη της Αλεξάνδρειας", που φυλάσσεται στην εκκλησία Conversion-de-Saint-Paul του 12ου αιώνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο αργά το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

6η μέρα  :  ΝΙΚΑΙΑ – ΚΑΝΝΕΣ – ΑΙΞ ΑΝ ΠΡΟΒΑΝΣ – ΜΑΣΣΑΛΙΑ – ΑΘΗΝΑ  (220km)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τις κοσμοπολίτικες Κάννες. Το κτίριο του διασημότερου Φεστιβάλ Κινηματογράφου του κόσμου, η παραλιακή λεωφόρος Κρουαζέτ με τους φοίνικες και τα πολυτελή ξενοδοχεία, αλλά και τα εντυπωσιακά "πλωτά παλάτια" στο λιμάνι των Καννών, σίγουρα θα σας τραβήξουν την προσοχή . Συνεχίζουμε για την "πόλη των νερών", όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται η Αιξ, η πιο όμορφη ίσως πόλη της Γαλλίας. Θα περιπλανηθούμε στο ιστορικό της κέντρο με τα δαιδαλώδη πλακόστρωτα δρομάκια και τα επιβλητικά κτίρια, όπου θα δούμε έναν από τους παλαιότερους Καθεδρικούς ναούς της Γαλλίας, την πλατεία του Δημαρχείου με το πασίγνωστο ρολόι, την Κουρ Μιραμπό, τον πιο ανθοστόλιστο δρόμο της πόλης, καθώς και πολυάριθμα ιδιωτικά μέγαρα, που κατασκευάστηκαν από τον 13ο έως και τον 16ο αιώνα. Ελεύθερος χρόνος στις υπαίθριες Χριστουγεννιάτικες αγορές και τις εκλεπτυσμένες μπουτίκ της πόλης. Μην παραλείψετε να απολαύσετε τον καφέ σας στο μπιστρό "Les Deux Garcons", αγαπημένο στέκι του Πολ Σεζάν και άλλων ιμπρεσιονιστών ζωγράφων. Το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης, τη Μασσαλία. Εκεί θα δούμε τα δίδυμα κάστρα-φυλάκια του Αγίου Ιωάννη και του Αγίου Νικολάου, καθώς και τη Νοτρ Νταμ ντε λα Γκαρντ, που βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο της πόλης με θέα το Σατό Ντ' Ιφ, όπου φυλακίστηκε ο Κόμης Μοντεκρίστο, σύμφωνα με το μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Δουμά. Ελεύθερος χρόνος για μπουγιαμπέσα, βόλτες και ψώνια στο πολυκατάστημα Γκαλερί Λαφαγιέτ. Νωρίς το βράδυ , θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο της Μασσαλίας όπου ακολουθεί η πτήση της VOLOTEA στις 21.25. Άφιξη στην Αθήνα στις 01.05


EARLY
BOOKING τιμές , για κρατήσεις που θα επιβεβαιωθούν έως 11/11/24 !!!!

Τιμή κατ’ άτομο

Ξενοδοχεία

2κλινο standard

1κλινο standard

Παιδί    0-2

Παιδί   2-12

 

6 ημέρες

AC Hotel Milan Sesto 4*
&
Novotel Nice Arenas 4*

 

699€

 

975€

 

60€

 

649€

+ Φόροι αεροδρομίων , επίναυλος καυσίμων , φόρος διαμονής , είσοδοι πόλεων/check points (245 ευρώ ανά άτομο).

**Οι τιμές των παιδιών, ισχύουν όταν αυτά αποτελούν 3ο ή 4ο άτομο.

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Βενετία και Μασσαλία-Αθήνα (συμπεριλαμβάνεται χειραποσκευή 8 κιλά και βαλίτσα 20 κιλά) με την VOLOTEA
  • Εκδρομές-ξεναγήσεις , σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • 03 διανυκτέρευση στο ΜΙΛΑΝΟ , στο AC Hotel Milan Sesto 4*
  • 02 διανυκτερεύσεις στην ΝΙΚΑΙΑ , στο Novotel Nice Arenas 4*
  • Πρωινό καθημερινά σε πλούσιο μπουφέ
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλεια(έως την ηλικία των 75 ετών)
  • Αρχηγός/συνοδός
  • ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.
  • Φόροι αεροδρομίων , επίναυλος καυσίμων , φόρος διαμονής , είσοδοι πόλεων/check points (245 ευρώ ανά άτομο).
  • Προαιρετική εκδρομή στο Μπέργκαμο (45 ευρώ ανά άτομο).
  • Είσοδοι σε μουσεία , μνημεία , αξιοθέατα
  • Εορταστικό δείπνο-ρεβεγιόν στο ξενοδοχείο διαμονής μας στο Μιλάνο(αναμένεται)
  • Φιλοδωρήματα/Αχθοφορικά/Bus parking (20 ευρώ ανά άτομο , πληρώνονται στον προορισμό).

ΠΤΗΣΕΙΣ

VOLOTEA

V7 1491 Αθήνα - Βενετία

06.45-08.10

VOLOTEA

V7 2482 Μασσαλία - Αθήνα

21.25-01.05

.

Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

palmostravel_official

PALMOS TRAVEL

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 18:00
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE