menu
+30 210 9889421
Ν.ΑΦΡΙΚΗ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ - ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ 11ημ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ (P2)

Ν.ΑΦΡΙΚΗ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ - ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ 11ημ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ (P2)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 18/09 & 25/10 & 20/11

ΑΠΟ 2.990 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 18/09 & 25/10 & 20/11

Νότια Αφρική – Καταρράκτες Βικτώρια - Μποτσουάνα

Με σαφάρι στο Πάρκο Τσόμπε στη Μποτσουάνα και στο πάρκο Πιλάνεσπεργκ στη Νότια Αφρική

Κέιπ Τάουν, Ακρωτήριο Καλής Ελπίδας,
Γιοχάνεσμπουργκ, Πρετόρια, Σαν Σίτυ

Αναχωρήσεις: 31/07, 14/08, 18/09, 25/10, 20/11
11 μέρες

Οι Καλύτερες Στιγμές μας

  • Μεταμεσονύχτια πτήση αναχώρησης και άφιξη αυθημερόν στους καταρράκτες της Βικτώρια
  • Επίσκεψη στους Καταρράκτες Βικτώρια της Ζιμπάμπουε
  • Κρουαζιέρα στον ποταμό Ζαμβέζη
  • Χερσαίο και πλωτό Σαφάρι στο Πάρκο Τσόμπε της Μποτσουάνας
  • Σαφάρι με οχήματα 4x4 στο πάρκο Πιλάνεσμπεργκ στη Νότια Αφρική
  • Τρείς διανυκτερεύσεις και ξενάγηση στην Πόλη του Ακρωτηρίου, το πανέμορφο Κέιπ Τάουν
  • Ολοήμερη εκδρομή στο Ακρωτήριο Καλής Ελπίδας
  • Πλοιάριο για να δούμε από κοντά τις φώκιες στο Νησί Ντούικερ
  • Επίσκεψη στην παραλία Μπούλνερ με τους πιγκουίνους
  • Διανυκτέρευση στο εξωτικό θέρετρο Σαν Σίτυ
  • Ξενάγηση στην σύγχρονη μεγαλούπολη της Νοτίου Αφρικής, το Γιοχάνεσμπουργκ
  • Επίσκεψη στο μουσείο του Απαρτχάιντ, ένα από σημαντικότερα "μνημεία" του Γιοχάνεσμπουργκ, καθώς επικεντρώνεται στην  ιστορία που σημάδεψε την χώρα κατά τον 20ο αιώνα
  • Περιήγηση στο Σοβέτο, το οποίο κατά την περίοδο του Απαρτχάιντ αποτελούσε γκέτο του έγχρωμου πληθυσμού της πόλης.
  • Περιήγηση στην Πρετόρια, την εκτελεστική πρωτεύουσα της χώρας
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός – Συνοδός

Η Νότια Αφρική κατοικείται από ένα μείγμα ανθρώπων αφρικανικής, ασιατικής και ευρωπαϊκής καταγωγής και ως εκ τούτου υπάρχει στην χώρα μεγάλη ποικιλία πολιτισμικών στοιχείων και γλωσσών.

Εξίσου διαφορετική είναι και η ποικιλία των τοπίων της, συμπεριλαμβανομένων των θεαματικών οροσειρών, των τραχιών ακτών, των όμορφων παραλιών, των δασών, των ερήμων, καθώς και των περιοχών άγριας φύσης,

Ταυτόχρονα, η Νότια Αφρική διαθέτει εξελιγμένη τουριστική υποδομή, εξαιρετικά οδικά και αεροπορικά δίκτυα και καταλύματα, που προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Πρόγραμμα Εκδρομής

1η μέρα: Αθήνα - Καταρράκτες Βικτώρια/Ζιμπάμπουε – Κρουαζιέρα στον ποταμό Ζαμβέζη

Συνάντηση στο αεροδρόμιο την προηγούμενη μέρα και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για τους Καταρράκτες Βικτώρια, τους μεγαλύτερους καταρράκτες του κόσμου. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Για το απόγευμα έχουμε κανονίσει μίνι κρουαζιέρα κατά μήκος του ποταμό Ζαμβέζη με τη δύση του ηλίου, για μια πρώτη γνωριμία και προσαρμογή στο νέο μας περιβάλλον. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε  κροκόδειλους, ιπποπόταμους και άλλα ζώα της περιοχής που καταφθάνουν στις όχθες του ποταμού κατά το σούρουπο, απολαμβάνοντας κάποιο snack ή το cocktail σας.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Καταρράκτες Βικτώρια/Ζιμπάμπουε – Επίσκεψη στους καταρράκτες

Σήμερα θα περιηγηθούμε στο "υδάτινο μονοπάτι των αγγέλων", εκεί όπου 550.000 κυβικά νερού πέφτουν κάθε λεπτό με πίεση σε φαράγγια με τροπική βλάστηση και κάνουν όλους να "προσκυνούν" ένα μοναδικό φαινόμενο. Ο συνδυασμός του έντονου θορύβου από την πτώση του νερού, το σύννεφο του ατμού μετά την πτώση, η πολυχρωμία από τα ουράνια τόξα, το επιβλητικό υψόμετρο του φαραγγιού και η ηρεμία των ζώων και των πουλιών, δίνουν άλλη διάσταση σε ένα κάδρο, που μένει στη μνήμη όλων των επισκεπτών! Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση

3η μέρα: Καταρράκτες Βικτώρια/Ζιμπάμπουε, Εκδρομή-σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Τσόμπε/Μποτσουάνα

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για ένα εκπληκτικό σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Τσόμπε της Μποτσουάνας και τον ομώνυμο ποταμό, που συγκεντρώνει πολλά άγρια ζώα και κυρίως τον μεγαλύτερο πληθυσμό ελεφάντων. Η ιδιαιτερότητα στο συγκεκριμένο σαφάρι που το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι εκτός από το κλασσικό χερσαίο κομμάτι με οχήματα 4Χ4 που συναντάμε στις περισσότερες περιοχές της Αφρικής, μεγάλο μέρος του περιλαμβάνει και πλωτό σαφάρι σε ειδικά πλοιάρια για να μπορέσετε να παρατηρήσετε και να φωτογραφίσετε μοναδικές στιγμές από τα ζώα που κινούνται στις όχθες του ποταμού Τσόμπε  και τους υποψήφιους θηρευτές τους.  Μετά το τέλος του Σαφάρι ακολουθεί γεύμα και επιστροφή το απόγευμα στη Ζιμπάμπουε και το ξενοδοχείο μας.  Διανυκτέρευση.

4η μέρα: Καταρράκτες Βικτώρια (Ζιμπάμπουε) – Πτήση για Γιοχάνεσμπουργκ και οδικώς για Σαν Σίτυ

Γεμάτη υπέροχες εικόνες αποχαιρετάμε τη Ζιμπάμπουε και τους Καταρράκτες Βικτώρια, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Γιοχάνεσμπουργκ στη Νότια Αφρική. Άφιξη και αναχώρηση οδικώς για το θέρετρο του Σαν Σίτυ, ένα πολυτελές συγκρότημα ξενοδοχείων και τουριστικών υπηρεσιών, που το καθιστούν έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς για όλους εκείνους τους  επισκέπτες, που αναζητούν το τέλειο σκηνικό ξεκούρασης, χαλάρωσης και αναψυχής μαζί. Τεράστια θεματικά πάρκα φαντασίας, τεχνητά ηφαίστεια και λίμνες, αγάλματα, γήπεδα γκολφ και τένις, καζίνο και πάρκα άγριας φύσης και ζωής, αναμιγνύοντας στοιχεία του Αιγυπτιακού και Ινδικού πολιτισμού με την αφρικανική κουλτούρα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: Σαν Σίτυ – Σαφάρι στο εθνικό Πάρκο Πιλάνεσμπεργκ – Σαν Σίτυ

Σήμερα θα απολαύσουμε άλλο ένα σαφάρι σε ειδικά διαμορφωμένο με ανοιχτή οροφή όχημα στο εθνικό πάρκο Πιλάνεσμπεργκ αναζητώντας τα "Big Five", τα "Μεγάλα Πέντε", δηλαδή τα πέντε είδη άγριας ζωής - λιοντάρια, ελέφαντες, λεοπαρδάλεις, βουβάλια και ρινόκερους. Το Εθνικό Πάρκο βρίσκεται μέσα στον κρατήρα ενός αρχαίου ηφαιστείου, που σχηματίστηκε πριν από 1,2 δισεκατομμύρια χρόνια από υπερχείλιση μάγματος. Το τοπίο και οι βραχώδεις σχηματισμοί που βλέπουμε σήμερα είναι οι διαρκείς υπενθυμίσεις αυτού του υπέροχου γεγονότος. Το σχετικά μικρό μέγεθος του πάρκου και ο ασυνήθιστος οικολογικός πλούτος του, αυξάνουν δραματικά τις πιθανότητες να συναντήσετε τους Big 5 στο φυσικό τους περιβάλλον!!! Μετά το Σαφάρι επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Σαν Σίτυ. Δείπνο. Διανυκτέρευση

6η μέρα: Σαν Σίτυ – Πρετόρια – Γιοχάνεσμπουργκ μουσείο Απαρτχάιντ

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την Πρετόρια, την εκτελεστική πρωτεύουσα της χώρας, που απεικονίζει την ιστορία της Νότιας Αφρικής. Άφιξη και σύντομη περιήγηση στην πόλη. Θα δούμε την κεντρική πλατεία της πόλης, η οποία περιβάλλεται από πολλά ιστορικά και αρχιτεκτονικά σημαντικά κτίρια, όπως το Παλάτι της Δικαιοσύνης και το Παλαιό Καπιτώλιο. Εξίσου εντυπωσιακά είναι το Δημαρχείο, η Όπερα και τα κτίρια της Ένωσης. Συνεχίζουμε οδικώς προς Γιοχάνεσμπουργκ την σύγχρονη μεγαλούπολη της Νοτίου Αφρικής. Άφιξη σύντομη περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφθούμε το μουσείο του Απαρτχάιντ. Το μουσείο αυτό άνοιξε τις πύλες του το 2001 και αποτελεί ένα από σημαντικότερα "μνημεία" του Γιοχάνεσμπουργκ, καθώς επικεντρώνεται στην  ιστορία που σημάδεψε την χώρα κατά τον 20ο αιώνα. Το Απαρτχάιντ, η πολιτική δηλαδή των λευκών που καθόριζε και επέβαλλε τον  διαχωρισμό των ανθρώπινων ομάδων βάσει φυλετικών κριτηρίων (απαρτχάιντ σημαίνει διαχωρισμός στη γλώσσα των Μπόερς, τα αφρικάανς), στιγμάτισε την χώρα για πολλές δεκαετίες από το 1948 έως το 1994, όταν έγιναν οι δημοκρατικές εκλογές με συμμετοχή όλων των εθνοτήτων και ο Νέλσον Μαντέλα εξελέγη πρόεδρος της χώρας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση

7η μέρα: Γιοχάνεσμπουργκ πτήση για Κέιπ Τάουν – Ξενάγηση πόλης – Table Mountain*

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Κέιπ Τάουν (Cape Town), την Πόλη του Ακρωτηρίου, μια κοσμοπολίτικη πόλη που σφύζει από ζωή και που θα σας εκπλήξει με την ιστορία της και τα ποικίλα αξιοθέατά της. Στο σημείο όπου σμίγει ο Ατλαντικός με τον Ινδικό ωκεανό, βρίσκεται μία από τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου, το Κέιπ Τάουν. Με την άφιξή μας ξεκινάμε τη γνωριμία της πόλης, ανεβαίνοντας αρχικά στο Όρος Τέιμπλ (Table Mountain) με την επίπεδη κορυφή, που δεσπόζει στην πόλη. Η μεταφορά μας θα γίνει με το υπερσύγχρονο τελεφερίκ (καιρού επιτρέποντος) και έτσι θα θαυμάσουμε την επιβλητική θέα του αστικού ιστού της πόλης από το ύψος των 1.088 μέτρων. Στη συνέχεια θα κατηφορίσουμε προς κέντρο της πόλης, θα επισκεφθούμε το κάστρο της Καλής Ελπίδος, το οποίο κατασκευάστηκε από τους Ολλανδούς αποικιοκράτες τον 17ο αιώνα, τον Βοτανικό κήπο Κίστενμπος με 7.000 είδη φυτών, ο οποίος αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco. Θα περάσουμε από το Κοινοβούλιο και άλλα σημαντικά αξιοθέατα της πόλης, καθώς και την πολύχρωμη γραφική συνοικία των Μαλαισίων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

** Μετά από ενημέρωση που έχουμε από τις 15/07 – 31/08 το τελεφερίκ για το Table Mountain θα παραμείνει κλειστό για συντήρηση έτσι δεν θα είναι δυνατή η επίσκεψη του.

8η μέρα: Κέιπ Τάουν, Ολοήμερη εκδρομή στο Ακρωτήριο Καλής Ελπίδας, Νησί Ντούικερ (φώκιες), Παραλία Μπούλνερ (Πιγκουίνοι)

Πρωινή αναχώρηση για την Χερσόνησο Κέιπ και με πρώτη στάση στον κόλπο Χάουτ (Haut Bay), απ΄ όπου θα επιβιβαστούμε σε πλοιάριο για να δούμε από κοντά τις φώκιες στο νησί Ντούικερ. Στη συνέχεια, ακολουθώντας μια διαδρομή με μοναδική θέα στον ωκεανό – την περίφημη λεωφόρο της Κορυφής Τσάπμαν (Chapman’s Peak Drive) - θα φθάσουμε στο Ακρωτήριο της Καλής Ελπίδας. Με το τελεφερίκ θα αντικρίσουμε το σημείο ένωσης των δύο ωκεανών (Ατλαντικού και Ινδικού), αλλά και τον διασημότερο φάρο του κόσμου. Στην επιστροφή μας θα σταματήσουμε στην παραλία Μπούλντερ, όπου θα δούμε και θα μάθουμε για τον τρόπο ζωής των πιγκουίνων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

9η μέρα: Κέιπ Τάουν

Χρόνος ελεύθερος στην πόλη για να την απολαύσετε. Περπατήσετε στην κοσμική προκυμαία Victoria and Albert Waterfront, μία περιοχή με εμπορικά καταστήματα, εκλεκτά εστιατόρια, καφέ και μπαράκια με ζωντανή αφρικανική και τζαζ μουσική, κάτι αντίστοιχο με το Fisherman's Wharf στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Για όσους επιθυμούν κάτι το διαφορετικό υπάρχει και η δυνατότητα προαιρετικής εκδρομής σε κάποιο από τα πολλά οινοποιία της περιοχής γύρω από το Κέιπ Τάουν, με επίσκεψη σε κάποιο από τα ιδιωτικά κτήματα και οινογευσία (Ο λεγόμενος δρόμος του Κρασιού).

10η μέρα: Κέιπ Τάουν - Πτήση για Αθήνα

Πρωινό και αργότερα check out από το ξενοδοχείο. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

11η μέρα: Άφιξη στην Αθήνα


Σημειώσεις:

  • Οι ανωτέρω εκδρομές, ξεναγήσεις, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι από τα αναγραφόμενα. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.
  • Για την είσοδο στην Νότια Αφρική θα πρέπει εκτός από την εξάμηνη ισχύ να έχει τουλάχιστον δύο σελίδες κενές
  • Για ανήλικους ταξιδιώτες κάτω των 18 ετών που πρόκειται να ταξιδέψουν στη Νότια Αφρική είναι απαραίτητη ληξιαρχική πράξη γέννησης μεταφρασμένη από τα Ελληνικά στα Αγγλικά από την πρεσβεία, αλλιώς δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στη χώρα.


Αναχωρήσεις : 31/07, 14/08, 18/09, 25/10, 20/11           ~        11 μέρες

Τιμή κατ' άτομο

Για τις 10 πρώτες κρατήσεις

Δίκλινο

3ο άτομο

έως 12 ετών

Μονόκλινο

Αναχώρηση

31/07, 25/10

3.090

2.890 €

4.030 €

Αναχώρηση

14/08

3.450 €

3.250 €

4.410 €

Αναχώρηση

18/09, 20/11

2.990 €

2.790 €

3.890 €

 

+ Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, ταξιδιωτική ασφάλεια για ταξιδιώτες έως 75 ετών, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά: 980 €

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης μέσω ενδιάμεσου σταθμού με Ethiopian Airlines
  • Αεροπορικά εισιτήρια Καταρράκτες Βικτώρια - Γιοχάνεσμπουργκ, , Γιοχάνεσμπουργκ – Κέιπ Τάουν
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* και 4*sup.
  • Ημιδιατροφή
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, εκδρομές, είσοδοι όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Έμπειρος έλληνας αρχηγός-συνοδός
  • Τοπικοί ξεναγοί
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Βίζα Ζιμπάμπουε

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, ταξιδιωτική ασφάλεια για ταξιδιώτες έως 75 ετών, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά: 980
  • Ό,τι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα

Οι Πτήσεις μας με Ethiopian Airlines

31/07

 

 

14/08

 

 

18/09

ET 765

ΑΘΗΝΑ - ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

01:40 - 06:55

ET 847

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ – ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ

08:30 - 12:10

09/08

 

 

 

23/08

 

 

 

27/09

ET 846

ΚΕΪΠ ΤΑΟΥΝ - ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

14:35 - 22:00

ET 764

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ - ΑΘΗΝΑ

23:35 - 05:00+1

25/10

 

 

20/11

ET 765

ΑΘΗΝΑ - ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

01:40 - 06:55

ET 847

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ – ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ

08:30 - 12:10

03/11

 

 

 

29/11

ET 846

ΚΕΪΠ ΤΑΟΥΝ - ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

15:20 - 22:45

ET 764

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ - ΑΘΗΝΑ

23:35 - 05:05+1


.



Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

palmostravel_official

PALMOS TRAVEL

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 18:00
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE