menu
+30 210 9889421
ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ 5ημ XMAS MARKETS (P29)

ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ 5ημ XMAS MARKETS (P29)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 12, 14/12

ΑΠΟ 659 € early booking

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 12, 14/12

ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!!
5ημερη αεροπορική εκδρομή

Μιλάνο – Λουγκάνο – Λουκέρνη – Βασιλεία – Ζυρίχη - Κολμάρ – Στρασβούργο – Φράιμπουργκ – Λίμνη Τίτιζε

Στις διασημότερες Χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης…..

Αναχωρήσεις : 12/12 & 14/12

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ …..

Οι υπαίθριες χριστουγεννιάτικες αγορές είναι ένας από τους λόγους για να ταξιδέψετε στην Ευρώπη αυτή την εποχή. Ξύλινα υπαίθρια σπιτάκια που στήνονται μπροστά σε κεντρικές πλατείες και γραφικά στενά, παγοδρόμια, καρουζέλ, φωτάκια και ψηλά χριστουγεννιάτικα έλατα συνθέτουν το εορταστικό σκηνικό την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου. Οι υπαίθριες χριστουγεννιάτικες αγορές έχουν καταφέρει να γίνουν τα πιο περιζήτητα αξιοθέατα κάθε πόλης τη γιορτινή περίοδο και οι επισκέπτες να φεύγουν με τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Οι χαριτωμένες ξύλινες καλύβες που πουλούν από γιορτινά στολίδια και μπιχλιμπίδια μέχρι street food γίνονται πόλος έλξης των τουριστών που θέλουν να βιώσουν στο έπακρο τη μαγεία των Χριστουγέννων, ενώ ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και παιδικών εργαστηρίων συμπεριλαμβάνεται προκειμένου να κρατήσει παρέα σε μικρά και μεγάλα παιδιά.

Θα επισκεφθούμε διαδοχικά τις δημοφιλέστερες αγορές που είναι στο κέντρο των πόλεων :  ΜΙΛΑΝΟ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΖΥΡΙΧΗ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΚΟΛΜΑΡ – ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η μέρα  : ΑΘΗΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο στις 06.30 και ακολουθεί η πτήση με την AEGEAN A3660  στις  08.35 για το Μιλάνο . Άφιξη στις 10.10 , επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Λομβαρδίας και την δεύτερη πιο πυκνά κατοικημένη πόλης της Ιταλίας , το Μιλάνο .  Άφιξη και ακολουθεί πρώτη γνωριμία με την πόλη. Το Ντουόμο, η Γκαλερία Βιττόριο Εμμανουέλε, η Σκάλα είναι μερικά από τα αξιοθέατα που θα δούμε. Ελεύθερος χρόνος για τα ψώνια μας στην πρωτεύουσα της μόδας που την περίοδο αυτή κάθε χρόνο, στήνεται η εξαιρετική  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ μπροστά από το Castello Sforzesco, πουλώντας τα πάντα. Τοπικές λιχουδιές όπως panettone (ένα γλυκό χριστουγεννιάτικο ψωμί) έως χειροποίητα προϊόντα. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσουμε τον καπουτσίνο μας και ένα εκλεκτό γεύμα σε μία από τις περίφημες τρατορίες της πόλης . Αργά το απόγευμα θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας . Τακτοποίηση στα δωμάτια . Διανυκτέρευση .

2η μέρα  :  ΜΙΛΑΝΟ  – ΛΟΥΓΚΑΝΟ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Πρωινό και αναχωρούμε για το μαγευτικό Λουγκάνο . Το Λουγκάνο είναι η μεγαλύτερη πόλη της Ιταλόφωνης Ελβετίας, χτισμένη στις όχθες της ομώνυμης λίμνης και περιτριγυρισμένη από τις Άλπεις .Μαζί με την Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, τα χιλιάδες φώτα, τα δώρα και τις λιχουδιές , δημιουργεί ένα μοναδικό χειμερινό σκηνικό. Στην σύντομη περιήγηση μας , θα δούμε τον καθεδρικό του San Lorenzo , το μουσείο των Τεχνών και την εκκλησία Santa Maria degli Angioli . Επόμενος σταθμός μας η Λουκέρνη , το πολιτιστικό κέντρο της κεντρική Ελβετίας . Άφιξη στην πόλη που απλώνεται στις όχθες της λίμνης της Λουκέρνης (Vierwaldstättersee), όπου θα δούμε μεταξύ άλλων την παλαιότερη σκεπαστή ξύλινη γέφυρα της Ευρώπης , το εντυπωσιακό μνημείο του Λιονταριού που είναι σκαλισμένο σε βράχο και αφιερωμένο στη μνήμη των Ελβετών Φρουρών που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης, το παλιό Δημαρχείο και το λιθόστρωτο ιστορικό κέντρο. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη για αγορές στην ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ και περιήγηση με τα πόδια στην παλιά πόλη , στην λίμνη και το διάσημο «γεφύρι» της.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση .

3η μέρα  : ΒΑΣΙΛΕΙΑ –  ΖΥΡΙΧΗ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο , επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την περιήγηση μας στην μεγαλύτερη πόλη της Ελβετίας και πρωτεύουσα του καντονίου της Ζυρίχης .Κατά τη διάρκεια της βόλτας μας ,  θα δούμε την περίφημη λεωφόρο Μπάνχοφστρασσε, θα περπατήσουμε στους κεντρικούς πεζόδρομους της παλιάς πόλης όπου θα συναντήσουμε και την παλαιότερη ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ της πόλης , θα δούμε (εξωτερικά) την εκκλησία Φραουμύνστερ με τα εντυπωσιακά βιτρό του Σαγκάλ, τον Καθεδρικό ναό, το Δημαρχείο, τον Πύργο του Ρολογιού, τον λόφο του Λίντερχοφ, τις γέφυρες του ποταμού Λίματ . Χρόνος για να απολαύσουμε τον καφέ μας και ένα ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα για όσους το επιθυμούν . Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την πόλη της Βασιλείας . Τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης εκτείνονται στην παλιά πόλη, με σημείο συνάντησης τη Markplatz  όπου φιλοξενείται η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ της πόλης και το εντυπωσιακό κόκκινο Δημαρχείο. Συνεχίζουμε με τον Καθεδρικό Ναό της πόλης, που βρίσκεται στην πανέμορφη πλατεία του ναού με τα αρκετά μεσαιωνικά κτίρια και μουσεία. Αξίζει να ανεβείτε στη κορυφή για να θαυμάσετε την πόλη από ψηλά, από το Ρήνο μέχρι το Μέλανα Δρυμό. Επόμενη στάση η Πλατεία του θεάτρου, όπου μπορείτε να δείτε το θέατρο της πόλης, που συχνά αποκαλείται Λούβρο της Βασιλείας. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση  αργά το απόγευμα . Προαιρετικά δείπνο . Διανυκτέρευση.

4η μέρα  :  ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΚΟΛΜΑΡ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και η ημέρα αφιερωμένη στην καρδιά της Αλσατίας . Πρώτα θα επισκεφθούμε το Στρασβούργο , την πρωτεύουσα του Ευρωκοινοβουλίου που είναι  κτισμένη στην δυτική όχθη του Ρήνου και διασχίζεται από τον ποταμό Ιλλ. Θα μεταφερθούμε στο ιστορικό  κέντρο  της πόλης όπου δεσπόζει ο επιβλητικός Καθεδρικός Ναός με ύψος 142 μ. που είναι ένας από τους 6 υψηλότερους  στον κόσμο, με το Αστρονομικό Ρολόι στο εσωτερικό του. Θα περιπλανηθούμε στην περιοχή με τα γραφικά στενά που είναι γνωστή σαν «μικρή Γαλλία» με τα ξύλινα σπιτάκια τα αμέτρητα γεφύρια και τα λουλουδιασμένα μπαλκόνια. Θα κάνουμε τα ψώνια μας στην ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ της πόλης , η οποία απλώνεται σε 11 σημεία της πόλης. Προαιρετικά ,σας προτείνουμε μία ωριαία βόλτα με πλοιάριο στα κανάλια της πόλης και στον ποταμό Ιλλ. Χρόνος για γεύμα και στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το μοναδικής ομορφιάς Κολμάρ , το στολίδι της Αλσατίας  που βρίσκεται στο δρόμο του κρασιού. Η πόλη φρούριο του Μεσαίωνα που διατηρεί ακόμα τα χαρακτηριστικά ξύλινα σπιτάκια , τις παλιές εκκλησίες , αλλά και το άρτιο μίγμα του Γερμανικού και Γαλλικού πολιτισμού . Θα περιηγηθούμε  στο ιστορικό του κέντρο, όπου μεταξύ άλλων  θα δούμε το Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό, τις μικρές πλατείες με τις ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ που απλώνονται σε 3 σημέια. Ελεύθερος χρόνος  στο πιο όμορφο σημείο της παλαιάς πόλης, την Μικρή Βενετία, που χαρακτηρίζεται από κανάλια, περίτεχνες γέφυρες, αριστοκρατικά καφέ και εστιατόρια. Επιστροφή το βράδυ στην Βασιλεία . Διανυκτέρευση.

5η μέρα :  ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ –  ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΙΜΝΗ ΤΙΤΙΖΕ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗΣ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση νωρίς το πρωί για το Μέλανα Δρυμό. Η διαδρομή θα σας σαγηνεύσει , καθώς τα τοπία που προσφέρει ο Μέλανας δρυμός σου κόβουν την ανάσα . Μοναδικό θέαμα το Μαύρο Δάσος(όπως θα το βαφτίζαμε σήμερα), οφείλει το όνομά του στην πυκνή του βλάστηση, που κατά τόπους εμποδίζει το φως του ήλιου να φτάσει στο εσωτερικό του. Ακολουθώντας τον γερμανικό "Δρόμο του Ρολογιού" (με τα αμέτρητα εργαστήρια ρολογιών-κούκων) , θα φθάσουμε στον πρώτο σταθμό  μας το Φράιμπουργκ . Θα περιηγηθούμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό του 13ου αι., το ιστορικό Κάουφχαους του 16ο αι., την Πλατεία Δημαρχείου από την οποία ξεκινά ένα μοναδικό σύμπλεγμα καναλιών και πλακόστρωτων με παραδοσιακά καφέ και εστιατόρια. Χρόνος ελεύθερος στην ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ για να γευθείτε παραδοσιακές γεύσεις και να ψωνίσετε αναμνηστικά δώρα. Επόμενος σταθμός μας η "πνιγμένη" στο πράσινο λίμνη Τίτιζεε και θα απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα το απέραντο γαλάζιο.Το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο της Στουτγκάρδης , όπου ακολουθεί η πτήση επιστροφής μας με την AEGEAN A3809 στις 18.40 . Άφιξη στην Αθήνα στις 22.15

 

EARLY BOOKING τιμές, για κρατήσεις που θα επιβεβαιωθούν έως 31/10/24 !!!!

Τιμή κατ’ άτομο

Ξενοδοχεία

2κλινο standard

1κλινο standard

Παιδί    0-2

Παιδί   2-12

5 ημέρες

AC HOTEL MILAN SESTO  4*
&
HOLIDAY INN EXPRESS 3*

 

659€

 

895€

 

60€

 

615€

+ Φόροι αεροδρομίων , επίναυλος καυσίμων , φόρος διαμονής , είσοδοι πόλεων/check points (245 ευρώ ανά άτομο).

**Οι τιμές των παιδιών, ισχύουν όταν αυτά αποτελούν 3ο ή 4ο άτομο.

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Μιλάνο και Στουτγκάρδη-Αθήνα (συμπεριλαμβάνεται χειραποσκευή 8 κιλά και βαλίτσα 23 κιλά)
  • Εκδρομές-ξεναγήσεις , σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • 01 διανυκτέρευση στο ΜΙΛΑΝΟ , στο AC HOTEL MILAN SESTO 4*
  • 03 διανυκτερεύσεις στην ΒΑΣΙΛΕΙΑ , στο HOLIDAY INN EXPRESS & SUITES 3*
  • Πρωινό καθημερινά σε πλούσιο μπουφέ
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλεια(έως την ηλικία των 75 ετών)
  • Αρχηγός/συνοδός
  • ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.
  • Φόροι αεροδρομίων , επίναυλος καυσίμων , φόρος διαμονής , είσοδοι πόλεων/check points (245 ευρώ ανά άτομο).
  • Η κρουαζιέρα στον ποταμό Ιλλ στο Στρασβούργο (15 ευρώ ανά άτομο).
  • Είσοδοι σε μουσεία , μνημεία , αξιοθέατα
  • Φιλοδωρήματα/Αχθοφορικά/Bus parking (20 ευρώ ανά άτομο , πληρώνονται στον προορισμό).

ΠΤΗΣΕΙΣ

AEGEAN

Α3 660 Αθήνα – Μιλάνο

08.35-10.10

AEGEAN

Α3 809 Στουτγκάρδη - Αθήνα

18.40-22.15

.


Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

palmostravel_official

PALMOS TRAVEL

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 18:00
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE