menu
+30 210 9889421
ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΤΥΡΟΛΟ 5ημ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (P1)

ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΤΥΡΟΛΟ 5ημ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (P1)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 24/10

ΑΠΟ 595 € early booking

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 24/10

ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ  ΤΥΡΟΛΟ
24-28/10/2024 – 5 ημέρες

Μόναχο - Κουφστέιν – Κίρκμπεργ(4) – Σάλτσμπουργκ – Λίμνες Αυστρίας (MondseeSt.GilgenBad Isl - Hallstatt) - Ίνσμπρουκ  (Ζέφελντ) – Γκάρμις Παρτενκίρχεν

Λίγα λόγια για το ταξίδι μας:

  • Απευθείας πτήσεις της Aegean Αθήνα – Μόναχο & Μόναχο – Αθήνα
  • Πρωινό & Δείπνο καθημερινά στο ξενοδοχείο
  • Ημερήσια εκδρομή στο Σάλτσμπουργκ
  • Ημερήσια εκδρομή στο Ίνσμπρουκ
  • Εκδρομή και περιήγηση στις Αυστριακές Λίμνες
  • Εκδρομή και περιήγηση στο Χειμερινό θέρετρο Γκάρμις Παρτενκίρχεν

 

1η μέρα:  Μόναχο – Περιήγηση πόλης – Μαργαριτάρι του Τυρόλου Κουφστέιν – Kirchberg in Tirol

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο ‘’Ελ. Βενιζέλος’’ για την απευθείας πτήση μας στο Μόναχο. Άφιξη, επιβίβαση στο λεωφορείο μας και άμεση αναχώρηση για το κέντρο για να ξεκινήσουμε την περιήγηση μας. Θα δούμε την κεντρική πλατεία Μαριενπλατς με το παλαιό δημαρχείο, το επιβλητικό νέο δημαρχείο με τις 43 καμπάνες και τον κίονα της Παναγίας, με το χρυσό άγαλμά της. Θα συνεχίσουμε με την εκκλησία του Αγίου Πέτρου, η παλαιότερη εκκλησία του Μονάχου. Θα διασχίσουμε την Βικτουαλιενμαρκτ , μία ανοιχτή αγορά εδώδιμων ειδών με προϊόντα από όλο τον κόσμο. Θα δούμε στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Νέπομουκ, ένα από τα αντιπροσωπευτικότερα δείγματα της αρχιτεκτονικής μπαρόκ και σπίτι των αδελφών Ασσαμ, την εκκλησία του Αγίου Μιχαήλ και αμέσως μετά στον καθεδρικό ναό της Παρθένου Μαρίας με τους χαρακτηριστικούς τρούλους ύψους 99 μέτρων! Προχωράμε στην Προμενάντεπλατς και στον ιστορικό Ναό του Σωτήρος (Salvatorkirche), ο οποίος το 1828 είχε παραχωρηθεί από το βασιλιά Λουδοβίκο Α΄ στον Ελληνισμό της πόλεως. Ακολουθεί η Τεατίνερστρασσε (πεζόδρομος με καταστήματα) και η Οντεόνσπλατς, συνεχίζουμε στη Ρέσιντεντςστρασσε και την πλατεία Μαξιμιλιανού Ιωσήφ, του πρώτου βασιλιά της Βαυαρίας. Εδώ βρίσκεται η κεντρική είσοδος του χειμερινού παλατιού (ρεσιντέντς) και του νεοκλασικού ρυθμού κτίριο της Όπερας του Μονάχου. Θα συνεχίσουμε με το Χόφμπροιχαους, από τις γνωστότερες μπυραρίες του Μονάχου, η οποία βρίσκεται στην ιδιοκτησία της Βαυαρικής κυβέρνησης και προχωρώντας θα βρεθούμε στο σπίτι, όπου ο Μότσαρτ το 1780 έγραψε την όπερα της Ιδομενέας. Τελειώνουμε την ξενάγηση στην πλατεία Μαριενπλατς απ’ όπου ξεκινήσαμε. Ελεύθερος χρόνος. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την μεσαιωνική πόλη Κουφστέιν με το μεγαλοπρεπέστατο φρούριο του. Ελεύθερος χρόνος στη παλιά πόλη και στη συνέχεια αναχώρηση για τo Kirchberg. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο.

2η μέρα: Kirchberg – Ημερήσια εκδρομή στο Σάλτσμπουργκ. «στους ήχους της πόλης του Μότσαρτ …»

Πρωινό και αναχώρηση για το μοναδικό «κάστρο αλατιού», το Σάλτσμπουργκ, γενέτειρα του Μότσαρτ και πόλη μνημείο μιας άλλης ρομαντικής εποχής. Εδώ μπορείτε να περπατήσετε στους ατέλειωτους πεζόδρομους της παλιάς πόλης. Θα επισκεφτούμε, ακόμη, τους κήπους του ανακτόρου Mιραμπέλ δίπλα στον ποταμό Salzach. Διασχίζοντας τα ατμοσφαιρικά σοκάκια της πόλης, θα δούμε το σπίτι του Μότσαρτ, το Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό της πόλης και το Αβαείο του Aγ. Πέτρου. Χρόνος ελεύθερος για καφέ και γεύμα στη παλιά πόλη. Όσοι επιθυμούν μπορούν να ανέβουν στο Κάστρο της παλαιάς πόλης και να απολαύσουν την μοναδική θέα της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για το δείπνο. Μετά το δείπνο θα επισκεφθούμε το παραμυθένιο χωριό Κίτσμπουελ, που είναι χτισμένο αμφιθεατρικά από τον 16ο και 17ο αιώνα, μια μαγική εικόνα με τα σπίτια χτισμένα σε τυπική τυρολέζικη αρχιτεκτονική και προσόψεις με έντονα χρώματα, σκεπές σε αυστηρό τυρολέζικο στυλ και ξύλινα μπαλκόνια.

3η μέρα: Kirchberg - Λίμνες Αυστρίας – Mondsee – Σαιντ Γκίλγκεν - Μπαντ Ισλ – Χάλστατ

Πρωινό και αναχωρούμε για την κοσμοπολίτικη κωμόπολη Mondsee, στις όχθες της οποίας θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την ομώνυμη λίμνη και το μοναδικό τοπίο. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το γραφικό χωρίο Σαιντ Γκίλγκεν, σύντομη περιήγηση και αναχώρηση για μια από τις τρεις Πολιτιστικές Πρωτεύουσες της Ευρώπης για το 2024 το Μπαντ Ισλ. Θα θαυμάσουμε αυτόν τον ειδυλλιακό αυτό οικισμό που είναι χτισμένος στις όχθες του ποταμού Traun και θα περιηγηθούμε στα πανέμορφα σοκάκια του. Στη συνέχεια αναχωρούμε για το πιο πολυφωτογραφημένο χωριό των Αυστριακών λιμνών, το Hallstatt. Άφιξη στον παλιότερο οικισμό της Γηραιά Ηπείρου, ένα από τα προστατευόμενα μέρη της Ευρώπης από την UNESCO. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε και να περιηγηθείτε στο γραφικό χωριό. Θα ανέβουμε ακόμα με lift (εισιτήρια εξ’ ιδίων) στη ψηλότερη κοιλάδα του χωριού για να απολαύσουμε την θέα και να βγάλουμε υπέροχες φωτογραφίες. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Kirchberg. Δείπνο.

4η μέρα: Kirchberg – Ημερήσια εκδρομή στο Ίννσμπρουκ – Ζεεφελντ.

Πρωινό και αναχώρηση για το μαγευτικό  Ίνσμπρουκ, την πόλη που γνώρισε ημέρες δόξας στην κυριαρχία των Αψβούργων και ιδιαίτερα την εποχή της Μαρίας Θηρεσίας. Θα δούμε την Χρυσή Στέγη, την κεντρική λεωφόρο Μαρία Τερεζιενστράσε, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιακώβου, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ, το Μαυσωλείο του Μαξιμιλιανού και την Αψίδα του Θριάμβου. Ελεύθερος χρόνος και στη συνέχεια αναχώρηση σε ένα από τα γραφικότερα χωριά της Αυστρίας, το Ζέεφελντ. Βρίσκεται σε οροπέδιο ανάμεσα στα βουνά Wetterstein και Karwendel και αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό. Άφιξη και θα θαυμάσουμε τα σπίτια με τις ξύλινες στέγες που είναι χαρακτηριστικό δείγμα της αρχιτεκτονικής των αυστριακών Άλπεων. Στα μικρά ξύλινα κιόσκια μπορείτε να δοκιμάσετε τοπικά γλυκίσματα και κρασί ή να απολαύσετε έναν καφέ στη μικρή πλατεία Ντορφπλάτς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο.

5η μέρα: Kirchberg - Γκάρμις Παρτενκίρχεν – Μόναχο – Πτήση επιστροφής.

Πρωινό και στη συνέχεια αναχωρούμε με κατεύθυνση το Γκάρμις Παρτενκίρχεν (Garmisch Partenkirchen), τα δυο χωριά που ενώθηκαν το 1935 για τις ανάγκες των χειμερινών ολυμπιακών αγώνων (του 1936) και αποτελούν ένα δημοφιλές θέρετρο, χάρη στην εξαιρετική τους τοποθεσία, στους πρόποδες της ψηλότερης κορυφής των γερμανικών Άλπεων, την Τσούγκσπιτσε (Zugspitze), σε υψόμετρο 2.964 μέτρων. Σήμερα το Γκάρμις έχει την εικόνα ενός εκλεπτυσμένου χιονοδρομικού προορισμού με καζίνο και πολυτελή ξενοδοχεία, ενώ το Παρτενκίρχεν, παραμένει ένα ειδυλλιακό αλπικό χωριό, με σπίτια με νωπογραφίες και πλακόστρωτα δρομάκια. Το κέντρο του Γκάρμις είναι πανέμορφο με τα σπίτια, παλιά και νέα, καθώς και πανδοχεία, που είναι ζωγραφισμένα με υπέροχες βουκολικές και βιβλικές παραστάσεις. Στολίδια, χειροτεχνήματα, πλεκτά, μάλλινα καπέλα, δημιουργίες από κεχριμπάρι αλλά και τοπικά προϊόντα γαστρονομίας. Ελεύθερος χρόνος και αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Μονάχου για την πτήση της επιστροφής.

ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΤΥΡΟΛΟ - 5 ΜΕΡΕΣ

Αναχωρήσεις

Ξενοδοχείο

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο

Παιδί 2-12

σε Τρίκλινο

Επιβ.

Μονοκλίνου

Πτήσεις

24 – 28/10/2024

HOTEL BECHLWIRT 3*

Early booking

595€

Early booking

545€

+ 200€

Aegean Airlines

Αθήνα - Μόναχο
24/10  08.35 – 10.15

Μόναχο – Αθήνα
28/10  18.25 – 21.55

+ Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 245€ .

Οι τιμές Early booking ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
Έπειτα θα υπάρχει προσαύξηση 60 € κατ’ άτομο. (κανονική
τιμή).


Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια για τις απευθείας πτήσεις ΑΘΗΝΑ - ΜΟΝΑΧΟ - ΑΘΗΝΑ με την AEGEAN AIRLINES.
  • Μια αποσκευή έως 23 κιλά και μια χειραποσκευή έως 8 κιλά ή ένα προσωπικό αντικείμενο.
  • 4 διαν/σεις στο ξενοδοχείο HOTEL BECHLWIRT 3* https://www.hotel-bechlwirt.at/en στο παραθεριστικό θέρετρο Kirchberg στο Τιρόλο.
  • Ημιδιατροφή (Πρόγευμα & Δείπνο) στο ξενοδοχείο καθημερινά.
  • Μεταφορές, ξεναγήσεις και εκδρομές, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Ημερήσια εκδρομή στο Σάλτσμπουργκ.
  • Ημερήσια εκδρομή στο Ίνσμπρουκ.
  • Εκδρομή και περιήγηση στις Αυστριακές Λίμνες.
  • Εκδρομή και περιήγηση στο Χειμερινό θέρετρο Γκάρμις Παρτενκίρχεν.
  • Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας .
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, 245
  • Checkpoints : 25€ (πληρωτέα στον προορισμό)
  • Δημοτικοί φόροι : 8€ (πληρωτέα στον προορισμό)
  • Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα
  • Ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία
  • Ό,τι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κλπ.

Σημειώσεις

  • Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι από τα αναγραφόμενα
  • Τα τρίκλινα δωμάτια σε όλα τα ξενοδοχεία είναι, στην ουσία, δίκλινα με επιπλέον κρεβάτι. Συνήθως δεν είναι ιδιαίτερα άνετα και το επιπλέον κρεβάτι μπορεί να είναι μικρότερο από τα κανονικά ή καναπές ή πτυσσόμενο.

Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

palmostravel_official

PALMOS TRAVEL

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 18:00
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE