menu
+30 210 9889421
ΡΟΔΟΣ - ΣΥΜΗ 4ημ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (P29)

ΡΟΔΟΣ - ΣΥΜΗ 4ημ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (P29)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 25 -28/10 ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

ΑΠΟ 399 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 25 -28/10 ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

ΡΟΔΟΣ-(Σύμη)

4ημερη αεροπορική εκδρομή 25-28/10

1η μέρα 25/10 : ΑΘΗΝΑ  –  ΡΟΔΟΣ – ΠΗΓΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΜΟΝΗ ΤΣΑΜΠΙΚΑ - ΛΙΝΔΟΣ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο στις 05.15 και ακολουθεί η πτήση με την SKY EXPRESS στις  07.00 για την Ρόδο . Άφιξη στις 08.00 , επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για ένα υπέροχο παραθαλάσσιο «μνημείο» τις Πηγές Καλλιθέας 9 χλμ. από το κέντρο της πόλης. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός φύσης, αρχιτεκτονικής και ιστορίας θα μας προσφέρει την ευκαιρία να απολαύσουμε μια ξεχωριστή εμπειρία. Χρόνος για καφέ και μπάνιο στα κρυστάλλινα νερά του φυσικού κόλπου για να συνεχίσουμε την περιήγηση μας στην ανατολική ακτή της Ρόδου όπου θα επισκεφτούμε την Ιερά Μονή της Παναγιάς της Τσαμπίκας (χαμηλή). Χρόνος να προσκυνήσουμε στην χάρη της Παναγιάς. Επόμενος σταθμός , η γραφική και γοητευτική Λίνδο η οποία διεκδικεί επάξια τον τίτλο του ομορφότερου χωριού στο νησί. Οι εικόνες απλά μοναδικές αντικρίζοντας τον παραδοσιακό οικισμό με τα λευκά κυβόσχημα σπιτάκια, που περιβάλλονται από το απόλυτο γαλάζιο του Αιγαίου να φωλιάζει στους πρόποδες του ιερού βράχου. Ανεβαίνοντας στην Ακρόπολη της Λίνδου θα δούμε τα ιπποτικά τείχη, βωμούς και βάσεις αγαλμάτων, την Ελληνιστική στοά και το Ναό της Παρθένου Λινδίας Αθηνάς. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στο κέντρο της πόλης και τακτοποίηση στα δωμάτια . Βραδινή βόλτα για μία πρώτη γνωριμία με την πόλη , όπου προαιρετικά θα δειπνήσουμε . Διανυκτέρευση.

2η μέρα 26/10 :  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΥΜΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και η ημέρα αφιερωμένη στο πανέμορφο νησί της Σύμης. Η πρώτη στάση που θα πραγματοποιήσουμε θα είναι στα νοτιοδυτικά του νησιού που θα επισκεφτούμε την Ιερά Μονή του Ταξιάρχη Μιχαήλ του Πανορμίτη, την οποία επισκέπτονται κάθε χρόνο χιλιάδες προσκυνητές. Το μοναστήρι “γεμίζει” το φυσικό λιμανάκι με το επιβλητικό καμπαναριό και τα αμέτρητα κελιά. Συνεχίζουμε για τη χώρα της Σύμης με τα χαρακτηριστικά νεοκλασικά και τις ατέλειωτες σκάλες που γεμίζουν τα κενά μεταξύ τους. Σπίτια βαμμένα σε έντονα, ζεστά χρώματα σκαρφαλωμένα στα πετρώδη απότομα βουνά του νησιού, αντανακλούν το ένδοξο παρελθόν της Σύμης που έχει παραμείνει άθικτη στο χρόνο, κρατώντας φυσική ομορφιά σε πρότυπο δωδεκανησιακό στυλ. Κρυστάλλινη θάλασσα, φρέσκο ψάρι και φιλοξενία των ντόπιων που σκλαβώνει τον επισκέπτη. Ελεύθερος χρόνος για να απολύσετε παραδοσιακά εδέσματα και θα συνεχίσουμε την περιήγηση μας στα σημαντικότερα αξιοθέατα όπως το επιβλητικό Ρολόι του 1881, το άγαλμα του μικρού ψαρά, τη Μητρόπολη του νησιού και το Ναυτικό Μουσείο. Επιστροφή το απόγευμα στη Ρόδο για ξεκούραση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική βόλτα στην πόλη για φαγητό και ποτό . Διανυκτέρευση.

3η μέρα 27/10 :  ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την παλιά πόλη της Ρόδου, το σημαντικότερο αξιοθέατο της Ρόδου καθώς αποτελεί πόλος έλξης για τους επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο. Ένας λαβύρινθος από στενά δρομάκια με μικρά σπίτια αλλά και επιβλητικά ιπποτικά κτίρια, κτισμένα τα περισσότερα τον 15ο και τον 16ο αιώνα, πλαισιωμένα από περίπου 35 μεσαιωνικές εκκλησίες και αρκετά τζαμιά, που με τους μιναρέδες τους δίνουν μια ανατολίτικη πινελιά. Η UNESCO έχει συμπεριλάβει την πόλη στον Κατάλογο των πόλεων της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Θα ξεναγηθούμε και θα θαυμάσουμε σημαντικά μνημεία όπως το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου που στεγάζει τη Βυζαντινή Συλλογή του νησιού, το Νοσοκομείο των Ιπποτών, την Οδό των Ιπποτών που αποτελεί τον πιο καλά διατηρημένο δρόμο της Ευρώπης και το Τέμενος του Σουλεϊμάν. Χρόνος για περίπατο και φαγητό και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και το βράδυ ελεύθερο για μία ακόμα βόλτα στην πόλη . Διανυκτέρευση

4η μέρα 28/10: ΕΝΥΔΡΕΙΟ - ΚΟΙΛΑΔΑ ΜΕ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ - ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος για μία τελευταία βόλτα στην πόλη της Ρόδου για τα αναμνηστικά μας ψώνια . Στη συνέχεια , θα επισκεφθούμε το μοναδικό ενυδρείο του νησιού , ένα κτίριο ιστορικό με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική που αποτελεί χώρο επαφής και γνωριμίας με το θαλάσσιο πλούτο το Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το συγκλονιστικό βιότοπο των Πεταλούδων! Θα περιπλανηθούμε δίπλα σε λιμνούλες με νούφαρα, σκιερά μονοπάτια, ξύλινα γεφυράκια, κελαριστά ρυάκια αλλά και μικρούς καταρράκτες. Αμέτρητα δέντρα, πλατάνια, σχίνα, κουμαριές, μυρτιές, κισσοί κ.α. συνθέτουν μια τροπική μαγεία προσφέροντας δροσιά, υγρασία και τροφή στις πορτοκαλοκόκκινες νυχτοπεταλούδες, αφήνοντας μας μια ονειρική εικόνα. Τελευταία στάση του πανέμορφου ταξιδιού μας θα είναι η επίσκεψή μας στη Φιλέρημο. . Εκεί  θα αντικρύσουμε τα πλουμιστά παγώνια έξω από το ναό της Παναγίας του 14ου αι. και τον δρόμο του Γολγοθά που καταλήγει στον τεράστιο σταυρό με την μαγευτική θέα στο νησί και το Αιγαίο! Ελεύθερος χρόνος για φαγητό, καφέ, ξεκούραση και τελευταίες αγορές πριν την αναχώρηση μας. Άφιξη στο αεροδρόμιο της Ρόδου νωρίς το βράδυ , ακολουθεί η πτήση μας για Αθήνα στις 22.30 με την SKY EXPRESS .

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Τιμή κατ’ άτομο

Ξενοδοχείοo

2κλινο

1κλινο

Παιδί    0-2

Παιδί   2-12

25-28/10

ELITE HOTEL 4* (κέντρο πόλης)

399€

 

499€

60€

315€

+ Φόροι αεροδρομίων , επίναυλος καυσίμων , φόρος διαμονής , parking (75 ευρώ ανά άτομο).

**Οι τιμές των παιδιών, ισχύουν όταν αυτά αποτελούν 3ο ή 4ο άτομο.

Περιλαμβάνονται:

Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Ρόδο-Αθήνα (συμπεριλαμβάνεται χειραποσκευή 8 κιλά και βαλίτσα 23 κιλά)

GQ280 Αθήνα - Ρόδο

07.00-08.00

GQ283 Ρόδο - Αθήνα

22.30-23.30

03 διανυκτερεύσεις στο κέντρο της πόλης , στο ELITE HOTEL 4*

Πρωινό καθημερινά σε πλούσιο μπουφέ

Εισιτήρια πλοίου για την εκδρομή στην ΣΥΜΗ

ΡΟΔΟΣ-ΣΥΜΗ 09:00-10:20  &  ΣΥΜΗ-ΡΟΔΟΣ 15:45-17:05

Εκδρομές – περιηγήσεις , σύμφωνα με το πρόγραμμα

Ξενάγηση στην παλιά πόλη της Ρόδου

Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλεια

Αρχηγός/συνοδός

ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται:

Ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

Φόροι αεροδρομίων , επίναυλος καυσίμων , φόρος διαμονής , parking (75 ευρώ ανά άτομο).

Είσοδοι σε μουσεία , μνημεία , αξιοθέατα

-Πηγές Καλλιθέας 3 ευρώ

-Ενυδρείο 6 ευρώ

-Πεταλούδες 5 ευρώ.

Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

palmostravel_official

PALMOS TRAVEL

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 18:00
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE