menu
+30 210 9889421
ΠΟΥΚΕΤ & ΝΤΟΥΜΠΑΪ 10ημ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (P13)

ΠΟΥΚΕΤ & ΝΤΟΥΜΠΑΪ 10ημ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (P13)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 20/10

ΑΠΟ 1.595 € ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 20/10

Πούκετ & Ντουμπάι

Για 1η φορά στην Ελλάδα συνδυασμός των 2 κορυφαίων προορισμών

Ένας μοναδικός συνδυασμός δύο κορυφαίων ταξιδιωτικών προορισμών της. Τέλεια μίξη αστικού κέντρου,  θεματικών πάρκων, εμπορικών κέντρων,  εξωτικών παραλιών και της ανεπανάληπτης φύσης του αρχιπελάγους του Πούκετ!

Τέλειος προορισμός για ζευγάρια, παρέες και οικογένειες.

Ταξίδι ιδανικό για όσους αναζητούν: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΦΥΣΗ, ΑΓΟΡΕΣ, ΠΑΡΑΛΙΑ

10 ημέρες / 8 νύχτες –  από 1.595 € ΤΕΛΙΚΗ τιμή με την AIR ARABIA
20 Οκτωβρίου 2024
*Εγγυημένη αναχώρηση*

Λίγα λόγια για το Πούκετ

Καλωσορίσατε σε ένα από τα πιο διάσημα και κοσμοπολίτικα εξωτικά νησιά στον κόσμο… βρισκόμαστε στο νησί Πούκετ. Ένας τόπος κοσμικός και πολυσύχναστος, αλλά ιδανικός ακόμη και για τις πιο χαλαρωτικές διακοπές. Tο επίκεντρό του είναι η τεράστια σε μήκος παραλία Patong, στην οποία βρίσκεται συγκεντρωμένη και όλη η νυχτερινή ζωή, γι’ αυτούς που επιζητούν ξενύχτια και άγριες νύχτες. Συμβουλή δική μας είναι να αγνοήσετε τις πισίνες των ξενοδοχείων και να αφεθείτε στα νερά του Πούκετ. Oι παραλίες του Πούκετ είναι από τις πλέον οργανωμένες και καθαρές. Aξίζει να επισκεφθείτε ακόμη τις παραλίες Bang Tao, Karon, Kata, Kamala στις οποίες βρίσκονται πολλά πολυτελή ξενοδοχεία του νησιού. O ζωολογικός κήπος του νησιού, το ενυδρείο, οι πολυάριθμοί ναοί και μια βόλτα-trekking πάνω σε ελέφαντα είναι μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει το Πούκετ. Μην παραλείψετε να οργανώσετε ολοήμερη εξόρμηση στα διπλανά νησιά, όπως τα παγκοσμίως γνωστά νησιά Πι Πι, τα νησιά Σίμιλαν, και το νησί James Bond. Kάθε ημέρα στο Πούκετ πρέπει να ολοκληρώνεται με ένα καλό μασάζ. Mετά από ένα καλό μασάζ, η νύχτα στο Πούκετ θα σας βρίσκει ανανεωμένους και με δυνάμεις να γυρίσετε τα εστιατόρια και τα μπαρ του. Aπολαύστε εξαιρετικούς αστακούς και καβούρια, γαρίδες και μεγάλα ψάρια σε πολύ καλές τιμές συνοδευόμενα από γλυκόξινες ταϋλανδέζικες γεύσεις. Mετά τα μεσάνυχτα μπορείτε να διασκεδάσετε στα πολυάριθμα clubs και lounge bars… Tο Πούκετ τα έχει όλα!

Λίγα λόγια για το Ντουμπάι

Καλωσορίσατε στην πόλη των αντιθέσεων! Μια πόλη όπου η παράδοση συναντά την ανάπτυξη. Μια πόλη όπου η ανατολή συναντά τη δύση, γοητευτικά και μυστηριακά, προσδίδοντας ένα χαρακτήρα μοναδικό αλλά συνάμα και μια πολυεθνική προσωπικότητα. Με την άφιξή σας, θα νιώσετε τη ζεστασιά του αραβικού πολιτισμού σε συνδυασμό με τις πιο μοντέρνες και εξελιγμένες υπηρεσίες που θα μπορούσατε να φανταστείτε. Η εκδρομή στο Ντουμπάι είναι μία εντυπωσιακή εμπειρία που συγκινεί κάθε ταξιδιώτη καθώς όπου κι αν κοιτάξει κανείς βλέπει την επιτομή της πολυτέλειας.

Καθημερινό Πρόγραμμα

20-21/ΟΚΤ 1η+2η μέρα: Πτήση από την Ελλάδα για Πούκετ

Πτήση το μεσημέρι  από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος της Αθήνας για το εξωτικό Πούκετ μέσω Σάρζα. Άφιξη το πρωί της επόμενης μέρας στο εξωτικό Πούκετ Μετά τις διατυπώσεις και την παραλαβή των αποσκευών σας, συνάντηση με τον τοπικό μας οδηγό. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Γνωριμία με το νησί και το μεσημέρι check in στο ξενοδοχείο. Χρόνος στη διάθεση σας για να γνωρίσετε τον εξωτικό πρόορισμό.

22-25/ΟΚΤ 3η-6η μέρα: Πούκετ

Πρωινό και ελεύθερες μέρες για να απολαύσετε τις τροπικές ακτές, τον κοραλλιογενή βυθό και την κοσμοπολίτικη νυχτερινή

ζωή. Σας προτείνουμε προαιρετικές εκδρομές και δραστηριότητες για να ανακαλύψετε τα καλύτερα σημεία του νησιού και του αρχιπελάγους, που περικλείει το Πούκετ, όπως:

  • Ολοήμερη κρουαζιέρα στα νησιά Πι Πι και νησί Μπαμπού με γεύμα
  • Ολοήμερη εκδρομή στον κόλπο Πανγκ Νγκα και το νησί James Bond με γεύμα
  • Περιήγηση του νησιού Πούκετ

26/ΟΚΤ 7η μέρα: Πούκετ – πτήση για Σάρζα (Ντουμπάι)

Νωρίς το πρωί μεταφορά στο αεροδρόμιο του Πούκετ και πτήση για το αεροδρόμιο της Σάρζα. Μετά τις απαραίτητες διατυπώσεις και την παραλαβή των αποσκευών μας, ακολουθεί η μεταφορά μας στο ξενοδοχείο στο Ντουμπάι. Τακτοποίηση στα δωμάτια και στη συνέχεια πρώτη γνωριμία με την πόλη.

27/ΟΚΤ 8η μέρα: Ντουμπάι (ξενάγηση πόλης) – Madinat Jumeirah

Πρωινό στο ξενοδοχείο και έπειτα ξεκινάμε για την πρωινή ξενάγηση στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. Η περιήγηση μας στο Ντουμπάι ξεκινά από την  λεωφόρο Sheikh Zayed ή αλλιώς λεωφόρος των ουρανοξυστών , ένα θέαμα που κόβει την ανάσα. Εκεί θα θαυμάσουμε το περίφημο skyline του Ντουμπάι σε όλο του το μεγαλείο καθώς και τον ψηλότερο πύργο στον κόσμο, τον Burj Khalifa, με την κορυφή του χαμένη μέσα στα σύννεφα. Ακολουθεί η παλιά πόλη , η Deira, με τα παραδοσιακά της παζάρια, τα souqs. Η λάμψη από τον χρυσό και τους πολυτίμους λίθους στο σουκ του χρυσού θα μας τυφλώσει , τα μπαχαρικά θα διεγείρουν τις αισθήσεις μας, τα έργα τέχνης θα μας μαγέψουν. Με τα παραδοσιακά πλεούμενα , τα ονομαστά abra, θα διασχίσουμε το κανάλι του Ντουμπάι , το creek , και θα μάθουμε για την ιστορία του και τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε στην ανάπτυξη της πολης. Θα περπατήσουμε στις παραδοσιακές αγορές , στο γοητευτικό Hindi lane, ένα καλά κρυμμένο μυστικό που θα μας ταξιδέψει στην Ινδία, και θα δούμε το φρούριο Al Fahidi , δείγμα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής και αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της πολης.  Καθώς αλλάζουμε σκηνικό και ταξιδεύουμε στον χρόνο, κατευθυνόμαστε στην νέα πόλη του Ντουμπάι και οδηγούμε μπροστά από το πολυφωτογραφημενο Dubai Frame, από το Μουσείο του Μέλλοντος, του ωραιότερου κτηρίου του πλανήτη , αλλά και από το Dubai Mall, ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα του κόσμου με πάνω από 1300 καταστήματα και με τα διάσημα σιντριβάνια του που χορεύουν και τραγουδάν σε σκοπούς αραβικούς αλλά και μοντέρνους. Επόμενη στάση στο μοναδικό , κατ’ευφημισμόν , 7* ξενοδοχείο στον κόσμο, το Burj Al Arab. Αφού φωτογραφηθούμε με φόντο το υπέροχο αυτό ξενοδοχείο σε σχήμα πανιού ιστιοφόρου, ακολουθούμε τον δρόμο που περνά μπροστά  από το παραδοσιακό Madinat Jumeirah , γνωστό και ως η Μικρή Βενετία του Ντουμπάι, από τα παλάτια της βασιλικής οικογένειας και συνεχίζουμε για τον Φοίνικα, το Palm Island, το τεχνητό νησί του Ντουμπάι σε σχήμα φοίνικα και χωρίς αμφιβολία, το όγδοο θαύμα του κόσμου. Θα κινηθούμε κατά μήκος του κορμού του και θα σταματήσουμε για φωτογραφίες στο Pointe με την υπέροχη θέα στο Atlantis και στις νεροτσουληθρες του.  Τελειώνουμε την βόλτα μας σε αυτήν την εκπληκτική πόλη με μια στάση στη Μαρίνα του Ντουμπάι ή αλλιώς το Μανχάταν του Ντουμπάι ,για να θαυμάσουμε το κανάλι με τα πανάκριβα σκάφη που δένουν εκεί και να θαμπωθούμε από τους ουρανοξύστες ,τα ξενοδοχεία και την πολυτέλεια που μας περιβάλει.  Το απόγευμα σας προτείνουμε επίσκεψη στο υπέροχο ξενοδοχειακό συγκρότημα Μαντινάτ Τζουμέιρα, για να απολαύσετε την όμορφη θέα στα κανάλια του και να φωτογραφήσετε το Μπουρζ αλ Αράμπ, πίνοντας το ποτό σας σε ένα από τα πολυάριθμα μαγαζάκια και εστιατόρια. Αξίζει να περιπλανηθείτε στο ομώνυμο σουκ, ένα μικρό παζάρι με παραδοσιακά αραβικά ενθύμια και να δοκιμάσετε ένα ναργιλέ ή Sisha, όπως είναι γνωστό.

28/ΟΚΤ
9η μέρα: Βόλτα για Shopping στο Mall of The Emirates & Απογευματινό Σαφάρι στην έρημο με 4x4 & βεδουίνικη βραδιά & ΒΒQ Δείπνο

Πρωινό και σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Mall of Emirates , με το χιονοδρομικό κέντρο της πόλης για συνέχεια του shopping και της εξερεύνησης του Ντουμπάι. Νωρις το απόγευμα αναχωρούμε για το «σαφάρι» μας στην έρημο με τζιπ 4x4. Αφού αφήσουμε πίσω μας το Ντουμπάι , θα κατευθυνθούμε στην έρημο, τον τόπο των μυστικών και των μύθων. Εκεί , με τα εξοπλισμένα 4 x 4 τζιπ μας , θα οδηγήσουμε στους αμμολόφους , που συνέχεια αλλάζουν σχήματα και χρώματα, μια διαδρομή που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη μας στα ύψη. Θα σταματήσουμε για φωτογραφίες στη μέση της ερήμου για να απαθανατίσουμε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα και την απεραντοσύνη του τοπιού που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην μνήμη μας. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην κατασκήνωση μας οπού θα πάρουμε μια γεύση από τον βεδουίνικο τρόπο ζωής,  θα απολαύσουμε αραβικά εδέσματα, θα παρακολουθήσουμε παραδοσιακούς χορούς και θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μια βόλτα με το καράβι της ερήμου, την καμήλα. Το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο.

29/ΟΚΤ 10η μέρα: Ντουμπάι – Σάρζα  –  πτήση για Ελλάδα

Πρωινό και παράδοση των δωματίων και έπειτα θα  μεταφερθείτε από το ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο της Σάρζα, για να επιβιβαστείτε στην πτήση της επιστροφής. Άφιξη το μεσημέρια στην πατρίδα γεμάτοι υπέροχες εικόνες και αναμνήσεις.

Σημείωση προγράμματος & διαμονής:

  • Η σειρά του προγράμματος ενδέχεται να αλλάξει, χωρίς να παραλειφθούν αξιοθέατα και σημεία ενδιαφέροντος.
  • Το πρόγραμμα είναι βασισμένο πάνω σε αγορασμένες αεροπορικές θέσεις και προκρατημένα δωμάτια ξενοδοχείων με τοπικό πρόγραμμα ξεναγήσεων σε ατομική βάση, το οποίο μπορεί να τροποποιηθεί με βάση τις επιθυμίες σας και σε συνεννόηση με τους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους
  • Σε περίπτωση υπερκάλυψης δωματίων θα σας προτείνουμε εναλλακτικό ξενοδοχείο ίδιας κατηγορίας

Τιμές και Παροχές

Πούκετ (5 νύχτες) & Ντουμπάι (3 νύχτες)

Κατηγορία διαμονής

10 ημέρες/ 8 νύχτες

ΤΕΛΙΚΗ Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
*SPECIAL PRICE*

Επιβάρυνση μονόκλινου

20 ΟΚΤ 2024

 

COMFORT κατηγορία

1.595 €

350 €

DELUXE κατηγορία

1.995

750

*Ένα ταξίδι… μια τιμή! Όλες οι τιμές μας είναι ΤΕΛΙΚΕΣ και ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ τους φόρους αεροδρομίων

Special Price - Ειδική τιμή του ατομικού προγράμματος ισχύει για κράτηση μέχρι 30 ημέρες πριν την αναχώρηση και για περιορισμένο αριθμό συμμετοχής. Έπειτα η τιμή του πακέτου ανεβαίνει +100 € ανά άτομο.

Περιοχή

COMFORT

DELUXE

Παραλία Patong
Πούκετ

Deevana Patong Resort 4*
(superior δωμάτιο)

Grand Mercure Phuket 5*
(superior δωμάτιο)

Ντουμπάι

Dusit D2 Kenz Dubai 4*
(d’light δωμάτιο)

Paramount Dubai 5*
(scene δωμάτιο)

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικό εισιτήριο σε οικονομική θέση με την AIR ARABIA από και προς την Αθήνα
  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων (500 € ανά άτομο)
  • Μία (1) αποσκευή και μία (1) χειραποσκευή ο έκαστος
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία, όπως αναφέρεται παραπάνω με πρωινό καθημερινά
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο στο Πούκετ και το Ντουμπάι
  • Ξενάγηση μισής ημέρας στο Ντουμπάι με ελληνόφωνο ξεναγό
  • Jeep Safari 4x4 με barbeque δείπνο με παραλαβή από το ξενοδοχείο σας  στο Ντουμπάι
  • 24ωρο τηλέφωνο ανάγκης & Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων
  • Ενημερωτικά έντυπα, Τοπικοί φόροι
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια με καλύψεις και για covid-19 (extra)
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ΦΠΑ

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα, οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
  • Φαγητό και ποτά κατά τη διάρκεια των πτήσεων
  • Δημοτικό φόρο διαμονής στο Ντουμπάι (πληρωτέος τοπικά, περίπου 3 € σε 3* ξενοδοχείο, 4 € σε 4* ξενοδοχείο, 5 € σε 5* ξενοδοχείο ανά δωμάτιο/διανυκτέρευση)
  • Εxtra αποσκευές, προτεραιότητα επιβίβασης, κράτηση συγκεκριμένης θέσης στο αεροσκάφος.

Αεροπορικό δρομολόγιο με την AIR ARABIA

Hμερομηνία

Αριθμός πτήσης

Δρομολόγιο

Ώρες πτήσεων

20/10

G9 685

Αθήνα – Σάρζα

1405-2000

20/10

G9 687

Σάρζα – Πούκετ

2215-0755*

26/10

G9 688

Πούκετ – Σάρζα

0845-1215

29/10

G9 684

Σάρζα – Αθήνα

0925-1255

Οι αναγραφόμενες ώρες είναι τοπικές. Το οριστικό δρομολόγιο ενδέχεται να τροποποιηθεί από την αεροπορική εταιρεία.

Το αεροδρόμιο της Σάρζα βρίσκεται 20 λεπτά από το Ντουμπάι

Προαιρετικές εκδρομές & δραστηριότητες

Πούκετ Εκδρομές πολιτισμού και φύσης

Ολοήμερη κρουαζιέρα στα νησιά Πι Πι και νησί Μπαμπού με γεύμα

Σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στα περίφημα νησιά Πι Πι και τη Maya Bay, όπου γυρίστηκε η διάσημη ταινία “The Beach” με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, μία από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες της Ταϊλάνδης. Ανακαλύψτε τις σπηλιές Viking και θαυμάστε τα σμαραγδένια κρυστάλλινα νερά και τους ασβεστολιθικούς βράχους.  Θαυμάστε τον υποθαλάσσιο πλούτο του νησιού Bamboo με τα τροπικά ψάρια και τα πολύχρωμα κοράλλια. Ακόμη μία στάση της σημερινής μας κρουαζιέρας είναι το νησί των μαϊμούδων (Monkey Beach), όπου εκατό μαϊμούδες κατεβαίνουν στην παραλία για να παίξουν μαζί σας για ανταλλαγή με φαγητό. Διάρκεια: 9 ώρες, περιλαμβάνεται γεύμα, ποτά και εξοπλισμός, δεν περιλαμβάνεται η είσοδος στο πάρκο (περίπου 8 €), τι να πάρετε μαζί σας: αντηλιακό και φωτογραφική κάμερα.

Ολοήμερη εκδρομή στον κόλπο Πανγκ Νγκα και το νησί James Bond με γεύμα

Πρωινή αναχώρηση από το ξενοδοχείο για μία από τις συναρπαστικότερες περιοχές της Ταϊλάνδης, τον κόλπο του Πανγκ Νγκα. Η περιοχή χαρακτηρίζεται από πολυάριθμους ασβεστολιθικούς βράχους, οι οποία αναδύονται μέσα από την θάλασσα, με ποιο διάσημο αυτόν του νησιού James Bond, γνωστό από την ομώνυμη ταινία του 1974. Εκεί θα έχουμε χρόνο να χαλαρώσουμε στην παραλία και να καταδυθούμε στα υπέροχα νερά με τα πολύχρωμα εξωτικά ψάρια. Ακόμη θα απολαύσουμε μοναδική διαδρομή με καγιάκ μέσα από τα σπήλαια και τα μακρόβια φυτά του νησιού Πανάκ. Μεσημεριανό γεύμα και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Στόχος: Η εκδρομή θα σας μυήσει στη συναρπαστική φύση της δυτικής ακτής της Ταϊλάνδης, με επίσκεψη σε μερικές από τις κορυφαίες παραλίες της χώρας και χρόνο ελεύθερο για snorkeling στα υπέροχα νερά. Διάρκεια: 9 ώρες, περιλαμβάνεται γεύμα σε μπουφέ, εποχιακά φρούτα, αναψυκτικά και υπηρεσία τοπικού ξεναγού, μεταφορά από/ προς το ξενοδοχείο της Πατόνγκ, Καρόν, Κάτα, Καμάλα (υπάρχει επιβάρυνση για μεταφορά από άλλες παραλίες). Δεν περιλαμβάνεται η είσοδος στο πάρκο (περίπου 8 €). Τι να πάρετε μαζί σας: Μαγιό, ελαφριά καλοκαιρινά ρούχα, αντηλιακό, πέδιλα ή αθλητικά πέδιλα, καπέλο, φωτογραφική μηχανή, πετσέτα θαλάσσης.

Περιήγηση του νησιού Πούκετ

Γνωρίστε τα σημαντικότερα αξιοθέατα του νησιού, την ιστορία του και τη μαγευτική του φύση. Θα γνωρίσετε μεταξύ άλλων τις σημαντικότερες παραλίες του Πούκετ, την Patong, την Karon και την Kata, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τον Μεγάλο Βούδα και τον ναό Wat Chalung  Διάρκεια: 5 ώρες

Σημείωση: Επιβάρυνση + 30 € ανά άτομο για την κάθε εκδρομή για όσους μένουν σε περιοχές εκτός των παραλιών: Patong, Karon, Kata, Kamala

Εναλλακτικές προτεινόμενες κρουαζιέρες & δραστηριότητες

Κρουαζιέρα στα νησιά Koh Khai Nok και Khai Nui με γεύμα (διάρκεια: 8 ώρες)

Κρουαζιέρα στο νησί Coral με γεύμα (διάρκεια: 7 ώρες)

Κρουαζιέρα στο αρχιπέλαγος Σίμιλαν (διάρκεια: 10 ώρες) με δυνατότητα καταδύσεων ή snorkeling

Ολοήμερη εκδρομή στο εθνικό πάρκο Khao Lak με γεύμα (διάρκεια: 10 ώρες)

White Water rafting – Κατάβαση ποταμού στην περιοχή Πανγκ Νγκα  (διάρκεια: 6-10 ώρες)

Elephant trekking – βόλτα με ελέφαντα (διάρκεια: 4 ώρες)

Βραδινά Θεάματα & Θεματικά πάρκα

Επισκεφθείτε μερικά από τα καλύτερα θεματικά πάρκα του νησιού. Σας προτείνουμε:

Siam Niramit Show, Phuket Fantasea Show, Simon Cabaret Show, Splash Jungle Water Park

Hanuman World (Zipline adventure)

Όροι & Προϋποθέσεις

- Ειδικές τιμές ισχύουν για παιδιά έως 12 ετών. Ενημερωθείτε για την επιβάρυνση μονής συμμετοχής

- Ακύρωση εντός 7ημερών από την προγραμματισμένη ημερομηνία τέλεσης επιφέρει χρέωση 100%

- Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, σε περίπτωση αύξησης του κόστους καυσίμων, των τοπικών φόρων ή της συναλλαγματικής ισοτιμίας. Η διαθεσιμότητα σε μερικές δραστηριότητες είναι περιορισμένη, γι’ αυτό σας προτείνουμε να κάνετε έγκαιρα την κράτησή σας

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

- Οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε ευρώ

- Μετά την επιβεβαίωση της κράτησης και σε περίπτωση ακύρωσης θα υπάρχουν ακυρωτικά με βάση τους παρακάτω όρους

- Οι τιμές είναι υπολογισμένες με σημερινά ισχύοντα ναύλα. H όποια διαφοροποίησή τους, επιβαρύνει τους πελάτες

- Τα ξενοδοχεία δέχονται πληρωμές με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα ή μετρητά.

- Παραλαβή δωματίων: 15.00 & Παράδοση δωματίων: 11.00

- Παιδιά έως 12 ετών συνήθως δικαιούνται έκπτωση στον αεροπορικό ναύλο & πιθανώς και από το ξενοδοχείο

- Τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα δωμάτια με πρόσθετη κλίνη

- Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αντικατάστασης των ξενοδοχείων με άλλα αντίστοιχης ή ανώτερης κατηγορίας σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή υπερκάλυψης δωματίων (overbooking)

- Το τελικό κόστος των φόρων των αεροδρομίων θα επιβεβαιώνεται την ημέρα έκδοσης του αεροπορικού εισιτηρίου

- Για το πακέτο νεόνυμφων θα πρέπει να έχετε μαζί σας τη ληξιαρχική πράξη γάμου

- Οι τιμές συντάχθηκαν σύμφωνα με τις ισχύουσες ισοτιμίες νομισμάτων. Σε περίπτωση διαφοροποίησης των νομισματικών ισοτιμιών, αεροπορικών ναύλων ή τιμών ξενοδοχείων/ τοπικών φόρων, η εταιρεία φέρει το δικαίωμα αναπροσαρμογής της τελικής τιμής

Ταξιδιωτικά έγγραφα

Δεν χρειάζεται βίζα για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη και τα ΗΑΕ. Το διαβατήριό σας θα πρέπει να είναι σε ισχύ και να μη λήγει εντός 6μήνου από την ημέρα άφιξης στον προορισμό. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν αρκετές κενές σελίδες στο διαβατήριό σας (για τυχόν θεώρηση βίζας ή/και εισόδου-εξόδου από την χώρα που επισκέπτεστε). Όσοι ταξιδιώτες είναι αλλοδαποί και δεν είναι κάτοχοι Ελληνικού διαβατηρίου, οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας που επιθυμούν να επισκεφθούν για να πληροφορηθούν για τις διαδικασίες έκδοσης βίζας (εφόσον αυτή απαιτείται). Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση προβλήματος, που παρουσιαστεί με τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα την ημέρα της αναχώρησής σας ή εάν αλλάξει η σημερινή διαδικασία διατυπώσεων και εισόδου στους συγκεκριμένους προορισμούς.



Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

palmostravel_official

PALMOS TRAVEL

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 18:00
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE